*Fransızlar, Antep'te ağır toplar ve makinalı tüfeklerle son bir saldırıya geçtiler; Türk siperlerine kadar dayandılar. Şehir'de 25 bin Türk nüfusun eli silah tutanları Antep'i canla başla savunuyor. (Ne var ki, kurtuluş ümidi her geçen gün azalıyor).
*Berlin'de bulunan Talat Paşa, Cavit Bey'e yazdığı mektupta, Enver Paşa'nın Anadolu'ya geçmekte direttiğini, İngiliz yetkililerle görüşmeye devam ettiğini bildirdi.
*Mustafa Kemal Paşa, Meclis'te kabul edilmiş olan anayasanın bir örneğini Tevfik Paşa’ya gönderdi. Buna aykırı hareket etmeye yetkileri olmadığını belirtti
*Londra'ya gidecek delegelerin Meclis tarafından seçileceğini, İstanbul Hükümeti'nin ancak bu kayıt altında delegelerini Meclis kuruluna katabileceği bildirildi.
*Papulas, Trakya'dan 2.000, yurt içinden 800 asker, 200 jandarma, ulaştırma gemileri, diğer taşıt araçları, ikmal yollan için 1 milyon drahmi, 400 bin çorap, teknik personel, telsiz, benzin ve madeni yağ istedi.
*Akşam gazetesinde Necmeddin Sadık (Sadak) yazdı; “Şimdiye kadar en çok propaganda silahına mağlup olduk. Bunu kullanmasını biraz da biz öğrenelim.”