Konusunda uzman psikiyatristler, psikologlar, tıp doktorları, beslenme uzmanları, holistik sağlık uzmanları, iletişimciler, hukukçular ve daha pek çok meslek grubundan altmış önemli isim bir araya gelerek elinizden düşürmeden okuyacağınız kapsamlı bir çalışmaya imza attı.

Birbirinden değerli isimlerin yazılarıyla renk kattığı Çıldırmadan Önce Son Çıkış için dünyaca ünlü çizerimiz Kutlukhan Perker de arşivini açtı ve illüstrasyonlarıyla bu kıymetli çalışmadaki yerini aldı. Ayrıca yetenekli genç çizerlere de her zaman fırsat tanıyacak derginin genel yayın yönetmenliğini Selda Terek üstleniyor.

Her biri kendi alanında öne çıkan isimlerin belirlenen bir tema çerçevesinde yazdıkları bu dergi tipine “Bookazine” deniyor. İngilizce book (kitap) ve magazine (magazin)’den üretilmiş bir kelime olan bookazine’ler dergi gibi belirli aralıklarda çıksa da kitap gibi istediğiniz zaman ulaşılabilir olacak şekilde değerlendiriliyor.

İlk sayısı “duygular ve değerler” temasıyla yayımlanan derginin yazarları ikinci sayı için “söyleyemediklerimiz, itiraf edemediklerimiz, arka bahçelerimiz” teması üzerinde çalışmaya başladılar bile!

Telif gelirleri altı ayda bir belirlenen bir kuruma bağışlanacak olan bu değerli çalışma için seçilen ilk kurum Darüşşafaka oldu.