2019-2020 yılı eğitim öğretim yılında okulu birincilikle bitiren Hicran Işık’a diploması Röktör tarafından verdildi. Ardından ise toplantı salonunda yüksekokul ve Kızılcahamam ile ilgili istişarelerde bulunularak Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye  Başkanı Süleyman Acar konuşma yaptılar. Kızılcahamam hakkında yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgi vererek ilçemize hoş geldiniz dediler. Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar da konuşma yaparak Kızılcahamam'da övgü ile bahsetti. Kızılcahamam'a sık sık geldiğini, mutluluk ve huzurla ayrıldığını belirtti. Kızılcahamam'ı seviyoruz ve geliştirmek istiyoruz diyerek Kaymakam Aksoy ve Başkan Acar’a teşekkür etti.

Yüksekokul ziyaretinden sonra Kızılcahamam Eski Devlet Hastanesi ve Soğuksu Termal Otel’de incelemelerde bulunarak Fizik Tedavi Rehabiltasyon Merkezi ve fakülte yapılması ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretlerden sonra Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'na çıkan heyet hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından ziyaret sonra erdi.