Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında kendisine ziyarette bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu ile görüştü.

SGK Ankara İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Sosyal Güvenlik Haftası vesilesiyle, toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesine yönelik ve sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette SGK'nın faaliyetlerini de anlatan Cevheroğlu, sosyal güvenlik hizmeti alan toplumun tüm kesimlerinin memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı, bu kapsamda etkin ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla hareket ettiklerini kaydetti. 

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner de Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutlayarak başladığı konuşmasında; SGK Ankara İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Esnaf ve sanatkarı ilgilendiren konularla ilgili karşılıklı bilgi paylaşımının ve değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede Başkan Yiğiner, sosyal güvenlik hakkının etkin bir şekilde sunulmasına yönelik olarak başarılı çalışmalarından dolayı Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu vesilesiyle tüm SGK mensuplarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.