İBRAHİM ÇAĞRI ÜNAL; DAMAT ADAYLIĞINDAN İŞ DÜNYASINA YOLCULUK.İBRAHİM ÇAĞRI ÜNAL PRODÜKSİYON ŞİRKETİYLE YENİ İŞLERE İMZA ATIYOR

Esra Erol ve Zuhal Topal programlarında ünlenen gözde damat adayı İbrahim Çağrı Ünal, ekran karşısına çıkması dolayısıyla araştırılan isim olmuştu. Peki, Eski damat adayı İbrahim Çağrı Ünal kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

İbrahim Çağrı Ünal 1991 İstanbul doğumludur. Baba tarafından Nevşehirli. Kova burcudur. 13 senedir oyuncu olan Ünal son 3 senedir de kendi kurmuş olduğu Kuzey Prodüksiyon şirketinin sahibi. Bir kız kardeşi var. Sağlam bir Galatasaray taraftarı. Türkiye’deki neredeyse tüm illeri gezen Ünal, seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seviyor.

 DAMAT ADAYLIĞINDAN İŞ DÜNYASINA YOLCULUK

İbrahim Çağrı Ünal 2017 yılında kurmuş olduğu Kuzey Prodüksiyon yapım şirketiyle bir çok reklam ve fotoğraf çekimlerinde yer almasıyla iş dünyasında konuşulan isimler arasında oldu. Ünal’ın damat adaylığı ile başlayan yolculuğu iş dünyasına adım atmasıyla sevenleri tarafından tam not aldı. Sektörün vazgeçilmez ismi olma yolunda olan Kuzey Prodüksiyon, pandemi süresince fotoğraf, reklam, film ve dizi çekimlerinde sanatçı ve firmalara destek olmak için harekete geçti. Ünal, içinde bulunduğumuz bu yeni normalleşme sürecinde kimse tek başına büyüyemez. Herkesin birbirine destek olması lazım. Biz de Kuzey Prodüksiyon ailesi olarak elimizden gelen desteği sektördeki tüm dostlarımıza sağlayacağız dedi.

YAPIMCI VE SUNUCU İBRAHİM ÇAĞRI ÜNAL

İbrahim Çağrı Ünal’ın yakında TV1 ekranlarında yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ‘’Düştüm Ben Yollara’’ programıyla sevenlerinin karşısına çıkacağını duyurdu. Programda ülkemizdeki tarihi ve kültürel mirasları, yerel lezzetleri tanıtacak olan Ünal, şehir şehir gezerek ekran başındaki izleyicilerine keyifli anlar yaşatacak.