Gelecek Partili Öcmenler, Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan’a tepki gösterdi
 Gelecek Partisi Ticaret Politikaları Başkan Yardımcısı Gizem Satıoğlu Öcmenler, Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan’ın, Amerikan Başkanı Trump’ın paylaşımlarını göstererek yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.
 Amerika’da gerçekleşen Başkanlık Seçimlerinin ardından seçimi Joe Biden’ın kazanmasıyla beraber, mevcut Başkan Trump, bazı açıklamaları ile koltuğu devretmeyeceğinin sinyallerini vererek, seçime hile karıştırıldığını ifade etti. Trump’ın Twitter üzerinden yaptığı, “Uzun süredir kötü ve adaletsiz muamele gören vatanseverlerin elinden açık farkla kazanılan bir seçim zaferi, kabaca ve alçakça alınınca işte böyle şeyler ve olaylar olur. Muhabbet ve barışla eve gidin. Bugünü daima hatırlayın" paylaşımını ise insanları kışkırttığı gerekçesi ile silindi.
SABAH GAZETESİ YAZARI KAPLAN: GÜNÜ GELİNCE ÜLKEMİZDE DE UYGULAYACAKLAR
 Trump’ın paylaşımının kısıtlanmasıyla ilgili Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan kendi hesabından bir paylaşım yaparak, “Twitter, Trump’ın son tivitini ‘yalan’ diye işaretlemekle kalmadı; RT-Fav’a da kapattı. Amerikan Başkanı’na yaptıklarını günü gelince ülkemizde de uygulayacaklarını bilelim" ifadelerini kullandı.
“DEMOKRASİ ANLAYIŞI İLE BAĞDAŞMAZ”
  Kaplan’ın ifadelerine tepki gösteren Gelecek Partisi Kurucu PİK Üyesi ve Ticaret Politikaları Başkan Yardımcısı Gizem Satıoğlu Öcmenler, “Gerçekten çok tehlikeli sözler. Kaplan, günü geldiğinde Cumhurbaşkanı seçimi kaybederse, seçimle gitmeyeceğini mi ifade ediyor? Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokrasi ve hukuk temellerine balta vuracak bu ifadelerin arkasının çok iyi incelenmesi gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti kimsenin babasının malı değildir. Demokrasi anlayışı ile bağdaşmayan bu ifadeleri kınıyorum” dedi.