Orgeneral Yaşar Güler, Orgeneral Nadeem Raza'yı Salı günü Türk Genelkurmay Başkanlığı Karargahında ziyaret etti.  Her iki komutan geniş meseleler hakkında tartıştılar.  İkili çıkar meseleleri, jeostratejik durum ve güvenlik meselelerine vurgu yapılarak konuşuldu.  Her iki taraf, iki kardeş ülkenin silahlı kuvvetleri arasındaki işbirliğini daha da arttırmak için kararlılıklarını yeniden teyit ettiler.  

Pakistan-Türkiye savunma bağlarının geliştirilmesi için yaptığı olağanüstü hizmetlerden dolayı, Türk Genelkurmay Başkanı CJCSC Orgeneral Nadeem Raza'ya Ankara'daki Türk Genelkurmay Başkanlığı karargahında yapılan bir törende 'TSK Liyakat Madalyası' takdim etti.  

Türkiye'deki kalışı sırasında, Orgeneral Nadeem Raza aynı zamanda Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı, Türk Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ı, Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ı ve Türk Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ü ve Türk Savunma Sanayileri Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'i de ziyaret etti. Kendisi aynı zamanda Türk savunma sanayilerinin çeşitli tesislerini gezdi. 

Orgeneral Nadeem Raza ayrıca Keçiören, Ankara'daki APS Şehitleri Parkını da ziyaret etti.  Belediye Başkanı Turgut Altınok'la beraber, Şehitler anıtına çiçek koydu.  16 Aralık 2014'teki Peşaver Ordu Devlet Okulu'na yapılan terör saldırısının şehitlerini anmak için, APS Hatıra Parkı Keçiören, Ankara halkı tarafından kurulmuştur.  Bir hatıra nişanı olarak, her bir şehit için 144 ağaç dikilmiştir.  

Modern Türkiye'nin kurucusuna saygılarını sunmak için, Orgeneral Nadeem Raza ayrıca Anıtkabir'i ziyaret etmiş ve Atatürk'ün mozolesine çiçek bırakmıştır.