Hatice ULUER HÖKELEKLİ/Ankara 

 

Aksu Belediyesinin bu yıl sekizincisini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni öncesinde sünnet çocuklarının kıyafetleri dağıtılmaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafındangerçekleştirilen kıyafet dağıtımında sünnet için kayıt yaptıran çocuklara sünnet kıyafetleri dağıtılıyor. Kıyafetlerin mesai saatleri içinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından etkinlik günü de dâhil olmak üzere dağıtılmaya devam edeceği açıklandı.


Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin  'Her yıl belediyeolarak ilçemizde yaşayan çocuklarımızı sünnet ettirmek amacıyla düzenlediğimiz Geleneksel Sünnet Şölenimizin bu yıl sekizincisini gerçekleştiriyoruz. İlçemizde yaşayan ve sünnet için belediyemize başvuran ilçe sakinlerimizin çocuklarını özel hastanelerde en son teknoloji ile sünnet ettiriyoruz. Geleneksel 8. Sünnet Şölenimiz öncesinde sünnet çocuklarımızın kıyafetlerini dağıtmaya başladık. 12 Eylülde başlayan kıyafet dağıtımımız şölen günü de dahil olmak üzere devam edecek. 14 Eylül Cuma günü saat 20.00 de Pınarlı ANFAŞ önünde gerçekleştireceğimiz Sünnet Şölenimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.