Alınan tedbirler kapsamında, toplu taşıma araçlarının özellikle sabah işe gidiş ve akşam iş çıkış saatlerindeki ve servis sayılarındaki yaşanan değişiklikler, kullanım yoğunluğu nedeniyle sosyal mesafe kuralına uymanın zorlaşması, vatandaşların çalışmakta olduğu iş yerlerine ulaşımda zorluklar çekmesi, işçi - işveren arasında sorunlar yaşanması ve bu sorunların çözüme kavuşması için Elmadağ Belediyesinde bir toplantı düzenlendi.

"Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek bizim başlıca görevimizdir” diye sözlerine başlayan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Konu ile ilgili ve ulaşım adına yaşanan tüm sorunları görüşmek üzere ziyaretimize gelen, Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Kurtuluş Kara'ya ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. “dedi.

Başkan Aşkın: “Vatandaşlarımızın sorun yaşamaması, mağdur olmaması için, İlçemizin büyük sorunlarından biri olan ulaşım sorunlarının giderilmesi adına çözüm önerilerini sunduk, konuyla ilgili gerekli görüşmeleri de yapıyoruz. Çok yakın zamanda çözümlerimizi tüm halkımızla paylaşacağız.” dedi.