Hatice ULUER HÖKELEKLİ/Ankara 

 

 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu İlçe Müftülüğüne bağlı Kız Kur’an Kurslarını Kurban Bayramı öncesinde ziyaret etti.

Aksu İlçe Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren, Hacı Ali Avcı, Güzelyurt Merkez, Pınarlı, Miraç, Şüheda ve Hamdi Yazır Kız Kur’an Kurslarını ziyaret eden Ümmü Şahin, burada eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Kurs hocalarından verilen eğitim hakkında bilgiler alan ve bazı kursların yılsonu etkinliklerine de katılan Ümmü Şahin ziyaretlerle ilgili şunları söyledi;

“İlçemizde eğitim veren Kız Kur’an Kurslarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimizle bir araya geldik. Altı kursumuz ve bu kurslarımızdaki öğrencilerimizi ziyaret ettik. Kurslarımız tarafından düzenlenen yılsonu etkinliklerine katıldık. Ziyaretlerimizde, kurs hocalarımızdan verilen eğitimler hakkında bilgiler aldık. Yaz tatilinde hem tatil yapıp hem de bu kurslarımız sayesinde maneviyatını artıran, temel dini bilgilerle, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen öğrencilerimizin mutluluklarına şahit olduk. Kurban Bayramı arifesinde gerçekleştirdiğimiz buziyaretlerimiz vesilesiyle tüm kursiyerlerimizle bayramlaştık” dedi.