Başkent’te havaların ısınmasıyla birlikte Yenimahalle’nin park ve bahçeleri devatandaşlara nefes oldu. Kısıtlamanın olmadığı saatlerde çocuklarıyla birlikte parklara giden ilçe sakinleri,Yenimahalle’nin birbirinden temiz ve nezih parklarında güneş terapisi yaptı.

Yenimahalleliler, çocukları ile beraber ilçe genelindeki park ve bahçelere akın ederken, minikler de parklarda bulunan kaydırak ve salıncaklarda doyasıya oynayarak, güzel havanın tadını çıkardı.

460 park yaza hazır

Kış ayları boyunca hummalı bir çalışmayla ilçe genelindeki tüm parkların bakım, onarım çalışmalarını yapan Yenimahalle Belediyesi, sakinlerine 460 park ve 2 milyon 600 bin metre kare yeşil alanıyla huzurlu ve keyifli bir ortam sunuyor. Bir yılı aşkın süredir evlerine kapanan vatandaşlara ise belediyenin parklarında pandemi kurallarına uyarak keyif yapmak kalıyor.

Kuş sesleri çocuk seslerine karıştı

Soluğu parklarda alan Yenimahalleliler, renkli görüntülere de sahne oldu. Tüm mahallelerde kuş sesleri çocuk seslerine karışırken vatandaşlar, uzun süre sonra baharın tadını çıkardı. Kimi sakinler banklarda kitap okurken, kimileri de uzun yürüyüşlerle oksijen depoladı.