Hatice ULUER HÖKELEKLİ/Ankara 

 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Oğuzhan Yücel, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Üyeleri, Ankara ilçe zabıta müdürleri ve zabıta personelleri, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. yılı dolayısı ile Etimesgut  Belediye Başkanı Enver Demirel'i ziyaret ettiler.

Başkan Demirel, zabıtanın görev ve sorumluluklarının ağır olduğunu belirterek, zabıtanın yetkilerinin artırılması ve diğer haklarının korunması yönünde atılacak her adıma destek olacaklarını söyledi. Demirel, "Zabıtamız, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasında önemli bir görevi yerine getiriyor. Zor ve meşakkatli bir görevleri var. Zabıtamız, özverili çalışmalarıyla kayıt dışı ekonominin karşısında, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hakkını koruyarak 7 gün 24 saat saat görev yapmaktadır. Bütün zabıtalarımızı Zabıta Haftası dolayısıyla tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Zabıta Daire Başkanı Oğuzhan Yücel, ziyaretin anısına Başkan Demirel'e katkı ve desteklerinden dolayı çiçek ve plaket takdim etti. Yücel, “Hizmet anlayışımız insana odaklı ve çevreye duyarlı doğrultuda devam etmektedir. Kent yönetimi bir ekip işidir. Zabıta Koordinasyon Kurulumuz bu sorumluluğun bilincinde olup Ankara ve Ankaralılar için titizlikle çalışmaktadır” dedi.