SİZİ TANIYABİLİRMİYİZ ?

1971 Ankara doğumluyum. A.Ü. Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği mezunuyum. İki tane Otel ve çeşitli özel şirketlerde çalıştıktan sonra 1998 yılında T.İş Bankası’nda çalışmaya başladım ve 2019 yılının Ekim ayında emekli oldum. Evliyim ve 17 yaşında bir oğlum var.

GİRİŞİMCİLİK NERDEN AKLINIZA GELDİ ?

Aslında benim önceliğim eşimin rahatsızlığından sonra doktorumuzun doğal ürünler kullanmam gerektiğini söylemesiydi. İnsan sağlına zararlı kimyasallar yani Paraben, Triklosan, Ağır Metal, Fosfat, Formaldehit ve Fitalat içermemesi önemli bir konuydu. Ve böyle bir firmayı araştırmalarım sonucunda bulmuştum. Firmanın ismi FARMASİ’ydi. Bir firma düşünün ki ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor, nesli tükenmekte olan ve GDO’lu bitkileri kullanmıyor. Ve Helal Setifikalı ..
Emekli olduktan sonra zaten kullanmakta olduğum FARMASİ ürünlerini girişimci sıfatıyla
%30-%40 daha ucuza almaya başlamıştım. Sonrasında hem bu sağlıklı ürünleri insanlarla buluşturmak hem de para kazanmaya ihtiyacı olan özellikle kadınlarımızı bulmak oldu.
Ayrıca ekibime dahil olan kişilere, izlediğim ve başarılı olduğum yolu öğreterek onları güçlendirerek destekliyorum.

FARMASİ HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ BİZLERE ?

Farmasi 70 yıl önce Dr. Cevdet Tuna tarafından kurulmuş, 123 ülkeye ihracat yapan, alanında lider bir şirkettir. Yerli malı kullanımı ekonomimizin gelişmesi için çok önemlidir. Yerli malı ürünleri kullanarak paramızın ülkemizde kalmasını sağlıyor ve ekonomimize destek oluyoruz. Ayrıca dünyadaki en prestijli şirketler arasında 32.sıradayız.
Ürünler insana ve doğaya dost olacak şekilde üretilmiş olup, en iyi hammaddelerden üretilmektedir. İstanbul Ömerli’de bulunan Avrupa’nın en büyük entegre tesisine sahiptir.
Artık bu iş benim için Sosyal Sorumluluk Projesi haline gelmişti. Kendime böyle bir misyon yükledim hedef ve vizyonumu bu yöne çevirdim. Şu an Direktör olarak görev yapıyorum.

BİRAZDA BU İŞİN EKONOMİK BOYUTUNU AÇIKLARMISINIZ? ÖRNEĞİN EKİBİNİZE GİRMEK İÇİN HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDENİYOR MU?

Herhangi bir kayıt ücretimiz bulunmamaktadır. Yani 0 sermaye ve 0 risk ile iş kurma imkanı sağlıyoruz. İnsanların hayalleri ve hedefleri doğrultusunda ve bu yolda performans göstermek isteyen herkese destek oluyor, yollarına ışık tutuyoruz .

SİZİNLE ÇALIŞMAK İÇİN YANİ EKİBİNİZDE YER ALMAK İÇİN NASIL BİR YOL İZLENECEK ?

Biraz önce de bahsettiğim gibi hayalleri ve hedefleri olan herkes bana ulaşabilir. Ben ve ekibimdeki Uzman Lider kadromla beraber birebir ilgilenip gerekli işlemleri on-line olarak işleme alıyor ve daha sonrasında ise Ücretsiz birebir mentörlük programına dahil ediyoruz.

SON OLARAK İLAVE EDECEĞİNİZ BİR KONU VAR MI ?

Aslında her şeyin cevabı zihnimizde. Yani dışarıda değil içimizde .
Hayatımızdaki her şeyin sorumlusu biziz. Değişim de bizim elimizde. Ben kurduğum ekip ve sunmuş olduğum iş modeli ile kişilere finansal özgürlükleri için yardımcı oluyorum hem de lokasyondan bağımsız bir şekilde. Şu an ELELE Ekibimde yüzlerce kişiye istihdam sağlıyorum. Onlardan birisi de kendileri olabilir.