ANKARA'DA DENİZLİLİ GENÇLER BULUŞTU

 ANKARA DENİZLİM DERNEĞİ’NDEN GELENEKSEL GENÇLİK BULUŞMASI
Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, Geleneksel Gençlik Buluşması etkinliğinde bir araya geldi. Ankara’da okuyan Denizlili gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşma pek çok eğlenceli ana tanıklık etti.


Ankara’da yaşayan Denizlililerin buluşma noktası Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, her yıl olduğu gibi bu sene de şehre yeni gelen hemşehrilerini Ankara’daki Denizlililer ile buluşturmak için Geleneksel Gençlik Buluşması’nı gerçekleştirdi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte sıcak bir sohbet ortamı vardı.

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Keysan etkinliğin başında yaptığı konuşmada derneğe ilk kez gelen hemşehrilerine hoş geldiniz derken Denizlim ailesinin bir parçası olan herkesi bu etkinlikte bir arada gördüğü için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Geleneksel Gençlik buluşmasının önemine dikkat çeken Keysan, dernek faaliyetlerinin en büyük itici gücünü gençlerin oluşturduğunu dile getirdi. Dernek merkezinde gençlerin faydalanabilecekleri kütüphane ve ders çalışma alanlarının olduğunu hatırlatan Mustafa Keysan, özellikle öğrencilerin hem sosyal faaliyetlerini hem de akademik çalışmalarını dernek çatısı altında sürdürübileceklerini ifade etti. Bugüne dek yaptıkları çalışmalara da değinen Keysan, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen iftar sofralarımızdan, Meserret Sohbetlerimize, eğitim çalışmalarımızdan sosyal faaliyetlerimize Denizlililer ile geniş bir yelpazede yürüttükleri faaliyetlerin süreceğini söyledi.

Denizlim Derneği’nin Geleneksel Gençlik Buluşması bu yıl bir devir teslim törenine de ev sahipliği yaptı. Dernek çatısı altında üç senedir genç ekip başkanlığını başarı ile yürüten Çağlar Yıldırım, Genç Ekip Başkanlığı görevini Büşra Karayürek’e devretti.

Devir teslim töreni öncesinde söz alan Dernek Başkanı Mustafa Keysan, görev süresi boyunca derneğe sunduğu katkılardan dolayı Çağlar Yıldırım ve genç ekip yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yönetim kurulu adına Çağlar Yıldırım’a plaket takdim etti. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Çağlar Yıldırım, başkanlığı süresince genç ekip yönetimindeki diğer arkadaşlarıyla birlikte ortaya yoğun bir emek koyarak görevlerini en iyi şekilde icra etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Hep birlikte pek çok büyük etkinliğe imza attıklarını hatırlatan Yıldırım, “Başkanlığım süresince desteklerini esirgemeyen başta Denizlim Derneği Başkanı Sayın Mustafa Keysan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi. Bu sene bayrağı Büşra Karayürek arkadaşımıza devrettiğini ifade eden Yıldırım, yeni başkana ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Konuşmasına Gençlik Buluşmasına gelenlere “hoş geldiniz” diyerek başlayan Denizlim Derneği Genç Ekip Başkanı Büşra Karayürek Ankara’daki Denizlilileri bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Karayürek sözlerini şu şekilde sürdürdü. “Sözlerime başlamadan önce bayrağı kendisinden devraldığım üç yıldır çok kıymetli etkinliklere başkanlık yapan ve benim de bu derneğe katılmama vesile olan Çağlar Yıldırım’a çok teşekkür ederim.

Kendi memleketimden olup burada tanıştığım arkadaşlarımla çok güzel dostluklar kurduk çok güzel anılar biriktirdik. Bu sene de elimizden geldiğince çok güzel etkinlikler yapacağız. Burası bizim Ankara’daki evimiz. Ders çalışmak istediğimizde ise kütüphanemiz oluyor. Bize bu imkanları sunan ve her anımızda yanımızda olan desteğini hep hissettiğimiz başta dernek başkanımız Mustafa Keysan olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”


Denizlim gençleri konuşmaların ardından önümüzdeki dönem yapılacak etkinliklere dair fikirlerini paylaştı, interaktif oyunlarla keyifli dakikalar geçirdi. Gençlik Buluşmasında birbiri ile tanışan gençler dernek çatısı altında yeni etkinliklerde yeniden bir araya gelmek üzere sözleştiler.

 

*** Denizlim Derneği'nde Görev Değişikliği Yapılan Gençler Kendilerini Tanıttı

Çağlar Yıldırım, Denizli Çivrilliyim. Başkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunuyum. Denizlim Derneği’nin çalışmalarına uzun yıllardır dahil oluyorum. Derneğimizde pandemi dönemini de kapsar şekilde üç senedir genç ekip başkanlığını yürütmekteydim. Bu süre zarfında ben ve genç ekip yönetimindeki diğer arkadaşlarımla ortaya yoğun bir emek koyarak görevimizi en iyi şekilde icra etmeye çalıştık. Dernek tarihi için kilometre taşı olabilecek pek çok etkinliğe imza attık. Başkanlığım süresince bana desteklerini esirgemeyen başta Denizlim Derneği Başkanı Sayın Mustafa Keysan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu sene bayrağı Büşra Karayürek arkadaşımıza devrettim. Denizlim Derneği’nde çalışmalarıma dernek genç ekipten sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekteyim.

Büşra Karayürek Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme ikinci sınıf öğrencisiyim. Ailem Denizli’nin Tavas ilçesinden. Üniversite öğrenimi görmek için geldiğim Ankara’da Denizlim ailesi ile tanıştım. Bir yıldır Denizlim Derneği’nin etkinliklerinde aktif olarak yer aldım. Bu sene yapılan genç ekip başkanlığı seçimlerinde arkadaşlarımızın desteğiyle genç ekip başkanlığına seçildim. Bu önemli görevi Sayın Çağlar Yıldırım’dan devralmanın gururunu yaşıyorum. Önceki dönem genç ekip yönetimimizden devraldığımız bayrağı daha ileri taşımak için çalışacağız.