2-1 yenilgi almalarına rağmen U14 Playoflarda 2. Grupta Ankara gençlik gücü futbol takımı nefes kesen bir mücadele sergileyerek kupayı almaya hak kazandı.  2. Grupta oynadığı maçları tamamlayan takımın sıradaki hedefi artık şampiyona…

 

İki ezeli rakibin kıran kırana geçen karşılaşmasında üstünlüğü sağlayan taraf Ankara Seçkin spor oldu. Fakat Ankara gençlik gücü futbol takımından art arda gururlandıran haberler geliyor.  

U, 14 play oflarda Ankara gençlik gücü maçın son dakikasına kadar üstün bir oyun sergilemesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1 yenildi.

Ama her şeye rağmen Güzel ve tempolu bir takım olduklarını Ankara’nın ileride en iyileri arasında yer alacaklarını şimdiden gösterdiler.

Kısa bir süre içinde kurulan bu takım ilk defa U 14 Ankara şampiyonasında yer aldıklarını ilk senede playofa çıktıklarını ifade ettiler.

 

Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada U14 Takımını tebrik ederek;  “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Gençlerimizle her zaman gurur duyuyoruz. Onların başarısı bizim en büyük mutluluğumuz” sözleriyle takıma başarılar diledi.