Şişli Marriott otelde gerçekleştirilen 5. Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri sahiplerini buldu…

Karvizyon Yurtiçi-Yurtdışı Eğitim Hizmetleri Danışmanlığı Genel Koordinatörü Özkan Saltık Yılın en iyi uluslararası eğitim merkezi  ödülüne layık görüldü.

Özkan Saltık; Ödülünü Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan’ın elinden alarak Böylesi güzel bir gecede bu ödülü almak benim için büyük onur. Yaşasın Türk-Azerbaycan kardeşliği. Bizi iki devlet, tek milletiz şeklinde konuştu.

5. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi Karabağ Zafer kutlaması eşliğinde düzenlendi. BHS GROUP ve Türkiye Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlik “İki Devlet Bir Millet” şuuru ön plana çıktı.

Ödül töreni iki ülkenin siyasetçilerini, iş dünyasını, sanatçılarını, medya ve cemiyet hayatını buluşturdu. Geceye her iki ülkeden de önemli isimler katıldı.

70 kategoride sanat, siyaset, iş ve spor camiasından katılımcılara ödülleri takdim edildi. BHS Grup Kurucu Başkanı Atakan Taşur, Karabağ Zaferi kutlamasıyla beraber "iki devlet bir millet" şuuru altında geceyi düzenlediklerini belirttiler.

İki ülkenin sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği gecede, Yılın En İyi Belediye Başkanı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Oktay Kaynarca, Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı Cem Belevi, Yılın En İyi Şarkısı Berksan’ın “Dip” şarkısı,  Yılın En İyi Sporcusu Çağan Atakan Arslan, Yılın En İyi Bestesi “Hep mi Ben” ile Ayaz Erdoğan ve Yılın En İyi Müzik Grubu İkilem oldu.