ABP Partisi Sözcüsü Hamza YURTPINAR Yerel Seçimler Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Türkiye İttifakı ABP Partisi Sözcüsü Hamza YURTPINAR, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Değerli hemşehrilerimiz, seçimlerin galibi demokrasimiz ve Türkiye İttifakıdır. Öncelikle Kırıkkale’de adaylığı sürecinde en küçük bir şaibe olmadan, alnı açık bir şekilde hizmet eden Kırıkkaleli hemşerilerimizin gönlüne girebilen CHP Belediye Başkanı Ahmet ÖNAL’a kalben teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Kırıkkale’de fert fert, hane hane çalışarak üstün bir gayret gösteren tarihi bir fark ile seçimleri kazanan başarılı hizmetlere imza atacak olan Ahmet ÖNAL’a yürekten teşekkür ediyorum. ABP Partimizin kıymetli il teşkilatına, bizlere gönül vermiş sabahlara kadar sokaklarda emek veren, ilk günden bu yana hiç yorulmayan Kadın Kolları Teşkilatımıza, Gençlik Kollarımıza, sesimizi duyuran, pankartımızı asan, broşürümüzü dağıtan, sosyal medyada mücadele eden, bize inanan, bize destek veren tüm kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Kırıkkale Belediyesi’ne seçilen Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Gece gündüz çalışarak, bizlerin güvenini boşa çıkarmayan, ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bize ispatlayarak Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na seçilen ÖNAL başarılı bir başkanlık dönemi geçirerek, Türkiye İttifakı bayrağını hep yukarılara taşıyan, zafere ilk günden inanıp, doğruluğundan, dürüstlüğünden hiç ödün vermeden başarılı bir seçim çalışması yürütüp Kırıkkale’de destan yazarak şehrimizi sil baştan yenileyeceğiz.