Ak Parti Samsun'da 7 Belediye Başkanının Üzeri Çizildi

Ak Parti Samsun'da siyasi kulislerden şok bilgiler geldi. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala mevcut belediye başkanlarından 7 ilçede belediye başkanları tekrar aday gösterilmeyecek.

Samsun'da iktidar ve muhalefet kanadında aday belirleme sürecinde sona gelindi. Bazı partilerin aday belirleme sürecinde birbirlerinin adaylarını beklediği süreç seçimlere damga vuracak.

Ak Parti kulislerinden gelen son dakika bilgisine göre  bir çok ilçede mevcut belediye başkanları aday gösterilmeyecek. 3 dönem belediye başkanlığı yapan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Salıpazarı ilçesinin MHP'ye bırakılması ile sonuçlanan süreçte adaylığı sona ermişti. Diğer 3 dönemi bitiren Vezirköprü ve 19 Mayıs ilçesinde de değişikliğe gidiliyor.

Ak Parti'de şok eden olay ise tekkeköy, Terme, Ladik ve Ayvacıkta gerçekleşecek. Kulislerden gelen bilgilere göre Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı ve ladik Belediye Başkanı Adnan Topal tekrar aday gösterilmeyecek.