Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Fesih Alçın, görevinden istifa ederek, milletvekili aday adayı oldu. Alçın: "Gece gündüz demeden çalıştık. Hem partimizi büyütmek, hem de halkımızın sorunlarına çare olabilmek için uğraştık. Şimdi de TBMM'de hizmetlerimize devam etmek istiyor. İnşallah bunu başarıp, halkımıza layık çalışmalara orada devam edeceğiz."

Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Fesih Alçın, görevinden istifa ederek, milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi.
Fesih Alçın, hem Türkiye'nin hem de İstanbul'un geçirdiği zorlu döneme ve halkın sorunlarına çare olabilmek, ülkenin ve İstanbul'un 'geleceği' olabilmek için kuruluşundan beri partisinde gece gündüz demeden çalışıyor.
HİZMET SIRASI TBMM'DE

Kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri çeken Alçın, şimdiyse milletvekili olarak İstanbul'a hizmet vermeye hazırlanıyor. Alçın, bu kapsamda  Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak, milletvekili aday adayı oldu.
Fesih Alçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geçirdiği bu zor dönemde ellerini taşın altına koyduklarını ve ülkeyi zor şartlardan kurtarmak için kolları sıvadıklarını söyledi. 
"HALK BİZE GÜVENİYOR, BİZİ İSTİYOR"

Partilerinin kuruluşunun henüz çok yeni olmasına rağmen halkta büyük karşılığı olduğunu aktaran Alçın, "Halkımız, başımızda hocamız, liderimiz Ahmet Davutoğlu gibi bir ismin güveniyle bizlere yaklaşıyor. Ülkenin geleceğini bize emanet etmek istiyor, sorunları bizim çözebileceğimiz görüyorlar." dedi.
 
"GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ"

Alçın, partisini Başakşehir'de başarıyla temsil edebilmek için elinden geleni yaptığını dile getirerek, "Gece gündüz demeden çalıştık. Hem partimizi büyütmek, hem de halkımızın sorunlarına çare olabilmek için uğraştık. Şimdi de TBMM'de hizmetlerimize devam etmek istiyor. İnşallah bunu başarıp, halkımıza layık çalışmalara orada devam edeceğiz. Şimdiden herkese teşekkür ederim." diye konuştu.