Altındağ Belediyesine bağlı olarak hizmet veren kreşlerde eğitim-öğretim yılı sona erdi. Minik öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini gözler önüne serdi. 

Altındağ Belediyesi kreşlerinde yılsonu sevinci yaşandı. Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kuzey Ankara, Aydınlıkevler, Güneşevler ve Ali Ersoy kreşlerinde eğitim gören minikler, bütün bir yıl neler başardıklarını yılsonu sergisinde aileleriyle paylaştı. Miniklerin sevinci görülmeye değerdi. Miniklerin  birbirinden güzel eserleri, büyük beğeni topladı. 

“ÇOCUKLARIMIZ ÇOK BECERİKLİ…”

Yılsonu sergisine katılan tüm minik öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağ Belediyesi kreşlerinde eğitim ve öğretim gören miniklerimiz hem çok zeki hem de çok başarılı… Yıl boyunca çok nitelikli bir eğitim alıyor, kreşlerimizin çatısı altında sevgiyle büyüyorlar. Ortaya koydukları eserlerin hepsi birbirinden güzel… Yavrularımızla gurur duyuyorum. Hepsinin eline, emeğine sağlık” dedi.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gönderildiği belirtilen kişi/kişilere özel ve gizli olup; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 25 Mayıs 2018 tarihli Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında kişisel veriler içerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafınıza gönderim amacı ile orantılı olarak kullanılması kanuni bir zorunluluktur. E-postanın içermekte olduğu kişisel veriler, gönderim amacı dışında kullanılamaz, çoğaltılamaz, arşivlenemez, ilgili kişinin veya Belediyenin onayı olmaksızın üçüncü kişilere aktarılamaz. Kişisel verilerin gönderim amacı gerçekleştiğinde yasal süreler içerisinde tarafınızdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kişisel verilerin gà ¼venliğinin sağlanması sorumluluğu tarafınıza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumluluğu bulunmamaktadır.
Bu e-postanın muhatabı olmamanıza rağmen size ulaşmış olması halinde e-postayı derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.