Altındağ Belediyesi, Altındağlı kadınların hayatlarını değiştirmeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde yıl boyunca devam eden okuma ve yazma kursunu başarıyla tamamlayan kadınlar sertifikalarını aldı. 
Okuma-yazma öğrenen 150 kadının mutluluğu görülmeye değerdi… 
Altındağ’ın çalışkan kadınları sertifikalarına kavuştu. Okuma ve yazma kursunu başarıyla tamamlayan, yaşları 25 ile 78 arasında değişen 150 Altındağlı kadın, okuma ve yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Altındağlı kadınların sertifika törenine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın yanı sıra, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da katıldı. Yıllar sonra okuma yazma öğrenen, gideceği yere rahatça gidebilmenin özgürlüğünü yaşanan kadınlar, çocuklar gibi mutluydu. Hayallerine kavuşmanın heyecanının doya doya yaşayan Altındağlı kadınlar, kendilerine bu imkanları sunan Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Asım Balcı’ya teşekkür etti.

“OKUMA YAZMA BİLMEYEN KALMAYACAK” 

Altındağlı kadınları azimlerinden dolayı tebrik eden Başkan Asım Balcı, “Burada çok büyük bir başarı öyküsü var. Belediyemizin açmış olduğu kurslara gelerek okuma yazma öğrenen Altındağlı kadınlar hayatlarına yeni bir pencere açtı. Göstermiş oldukları bu azim ve kararlılık gençlerimize de örnek olmalı. Okuma yazma öğrenen Altındağlı kadınlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah Altındağ'da okuma yazma bilmeyen kimse kalmayana dek eğitim mücadelemiz sürecek…” dedi.