Ankara Çankaya’da meyhane usulü mekana silahlı saldırı

Büyük panik yaşandı!

Gece alınan bilgelere göre iddia edilen Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir Meyhaneye, bilinmeyen saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kavaklıdere Mahallesi’nde gece saatlerinde gerçekleşen olayda, kimliği belirlenemeyen kişiler, meyhanenin önüne gelerek kurşun yağdırdı.

Adana’dan gelen S.L. isimli şahıs arkadaşı ile yemek yemek için geldikleri mekana 19 bin TL hesap gelince karşı çıktılar. Mekan görevlileri bu parayı ödeyeceksin deyince tartışma çıktı. S.L. isimli şahıs görgü tanıklarının ifadesinde anlattıklarına göre S.L. tartışmanın ardından telefona sarılarak bir yerleri aradı ve kuzgun reisi arıyorum diyerek telefon görüşmesi yaptı. Ardından sonra mekan görevlilerine Kuzgun reis bunun hesabını size soracak dedi ve mekana geldiği arkadaşı ile ayrıldı. Aradan bir kaç saat sonra mekan kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. Kimliği belirsiz şahıslar kurşunladıkları mekana seslenerek kuzgun reisin selamı var diyerek olay yerinden hızlıca ayrıldılar. Neyse ki, saldırı sonucunda şans eseri yaralanan olmadı.

Kuzgun isimli şahıs F.A olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından F.A Ankara’daki evinde mekana yemek yemeye gelen ve yüksek gelen hesaptan işletmecilerle tartışma yaşayan S.L. isimli şahıs Ankara’dan Adanaya dönerken gözaltına alınıp emniyete getirildi ve bu şahıslar emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakılırken mekanı kurşunlayanlar emniyetteki sorgusu halen sürüyor.

Olayın ardından mekan işletmecileri fazla hesaptan dolayı personelimiz hatalıdır diyerek olayla ilgili şikayetçi olmadı.