Batum Başkonsolosluğu'ndan Örnek Fuar 

Batum Başkonsolosluğu resmi sosyal medya hesaplarından fuara ve davetlilere ilişkin paylaşımlarda bulundu : 
***Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen ve Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu BaşkanıSayın Hafız Osman Şahin ile birlikte1. Uluslararası Kitap ve Üniversite Fuarını ziyaret ettik.

პრეზიდენტის მთავარ მრჩეველთან ბატონ ისრაფილ კიშლასთან, ერზრუმის მეტროპოლიტენის მერთან ბატონ მეჰმედ სეკმენთან და ყურანის მიმოხილვისა და კითხვათა საბჭოს თავმჯდომარე
ბატონ ჰაფიზ ოსმან შაჰინთან ერთად წიგნისა და უმაღლესი განათლების პირველ საერთაშორისო გამოფენას ვეწვიეთ..

 

***Batum Spor Sarayında 1. Uluslararası Kitap ve Üniversite Fuarı'nın açılış törenine Ardahan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitelerimizin Sayın Rektörleri ile birlikte katıldık, Ardahan, Artvin Çoruh, Kars ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitelerimizin ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'mızın açmış olduğu standları ziyaret ettik.

@RTEUniversite
@ArtvinCoruhUnv
@kafkasedutr
@ardahanuniresmi


არდაჰანის და რეჯეპ თაიიპ ერდოღანის უნივერსიტეტების რექტორებთან ერთად, ბათუმის სპორტის სასახლეში დავესწარით წიგნისა და უმაღლესი განათლების 1. საერთაშორისო გამოფენის გახსნის ცერემონიას და არდაჰანი, ართვინის ჩორუხის, ყარსისა და რეჯეპ თაიიპ ერდოღანის უნივერსიტეტებისა და კულტურისა და ტურიზმის სამინისტროს მიერ გახსნილი სტენდები დავათვალიერეთ.

1. Uluslararası Kitap ve Üniversite Fuarı, Batumi Spor Sarayında 24-26 Mart 2023 tarihleri arasında ziyarete açıldı. Ziyaretin ücretsiz olduğu fuar yoğun ilgiyle karşılandı.

Fuar : Lado Asatiani str. N27
Batumi - Georgia ,Batumi Sports Palace adresinde düzenlendi.