Hey ! Yaşam Ve Eğitim Danışmanlığı Kurucusu Hatice Özdemir kimdir ? Öncelikle okurlarımıza tanıtalım.

Ben Yaşam Koçu - Bilinçaltı Uzmanı Ve Yazar Hatice Özdemir. 1981 yılında Kayseri'de dünya ya geldim.20 yıllık evliyim ve iki kız çocuğu  annesiyim.Üniversite eğitimlerimi Çocuk Gelişimi, İşletme ve Büro Yönetimi okuyarak tamamladım.3 yıl sağlık sektöründe memur olarak hizmet verdim,bir dönemde anaokulu öğretmenliği yaptım.Çocuklarımı büyütmek için uzun bir süre ara verdim ve bu süreçte sürekli kendimi geliştirmek için kişisel gelişim ve psikoloji alanında araştırmalar yaptım ve kendimi geliştirdim.Sonrasında alanında uzman birçok değerli hocamızdan çok sayıda eğitim aldım ve kendimi geliştirdim ve 2022 yılı Şubat ayında Hey ! Yaşam Ve Eğitim Danışmanlığı merkezini kurdum. Şuanda Kayseri'de merkezimizde hizmet vermekteyim aynı zamanda online olarakta Dünyanın her yerinden bize ulaşan danışanlarıma hizmet vermekteyim.


Yaşam koçu,bilinçaltı uzmanı ve yazarsınız. Bunca işi omuzlamak zor olmuyor mu ?

İnanın bu soruyu çok fazla kişiden alıyorum.Şöyle söyleyebilirim "İşini severek yapanlar çalışmıyor demektir." diyenlerdenim. Gerçekten çok meşakkatli bir işim var ama bir o kadar da severek yaptığım bir işe sahibim. Bundan  dolayı omuzlarımdaki yükler beni olumsuz etkilemiyor diyebilirim.
Yakın zamanda aldığınız ödülden bahsedebilir misiniz ?
Evet yakın bir zamanda Altın Melek Ödülleri ekibi tarafından Yılın En Başa rılı Yaşam Koçu seçildim. Gerçekten beni çok mutlu eden bir ödül aldım.Yıllardır verdiğim emeğimin, gece yarılarına kadar yaptığım çalışmalarımın karşılığını almak gerçekten mükemmel bir duygu.

Size gelen danışanlarınıza hangi alanlarda hizmet veriyorsunuz ?

Yaşam Koçluğu,Evlilik ve İlişki danışmanlığı ve Manevi Danışmanlık alanlarında hizmet vermekteyim. Bunların yanı sıra Uzman olduğum Biliçaltı ile ilgili travmalara yönelik birçok çalışma yapmaktayım. Çocuklarda tüm fiziksel ve ruhsal rahatsızlık larda, yetişkinlerde tüm fiziksel ve ruhsal rahatsızlıklarda aynı zamanda kilo problemleri, kedi korkusu, sigara bırakma gibi konularda hizmet vermekteyim.Bu çalışmalarla şimdi ye kadar çok sayıda mucize iyileşme elde ettik. Özelliklede kurucusu olduğum Formatlife tekniği ile muhteşem sonuçlar almayız.

Bilinçaltı nedir ? Bilinçaltımızın Temizlenmesi hayatımızda neleri değiştirir?

Bilinçaltı,biz farkında olmadan beynimizin bilinç dışı çalışan,istemsiz kaslarımızı yöneten, algıladığımız her şeyi yazılım programı gibi kaydeden bir parçasıdır.

Bilinçaltı temizliği dediğimiz şey işe geçmişe dair takılı kaldığımız yüklerimizden,travmalarımızdan bizi kurtaran, bedensel ve ruhsal olarak iyileşmemizi sağlayan harika bir yontemdir.

Danışanlarınız size en çok hangi şikayetlerle geliyor ?

Yetişkin danışanlarım çoğunlukla fiziksel ve ruhsal hastalıklarla ilgili destek almaya geliyor özelliklede bel fıtığı ve panik atak hastalığıyla gelenlerin sayısı çok fazla .Çocuk danışanlarım ise genelde tırnak yeme,öfke problemleri, kaygı ve ders çalışmama problemleriyle merkezimize geliyor.

Access Bars Ve Regres
yon Nedir ?

Access bars başınızda belli noktalara dokunulduğunda olumsuz düşünce leri,fikirleri,inançları,duyguları ve kaygıları kolayca serbest bırakan 32 noktadır, bu noktalara dokunarak uygulanan bir tekniktir .

Regresyon ise bireyin geçmişteki deneyimlerine veya deneyimlerin nasıl algılanıp kodlandığına odaklanarak,mevcut duygusal veya psikolojik sorunları yeniden çerçevelemeyi sağlayan bir yöntemdir. Merkezi mizde danışanlarıma anne karnı şifalanma (regresyon) çalışmasıda uygulamaktayım,bu çalışma ile de anne karnından kişiye aktarılan olumsuz duyguları ve travmaları dönüştürmekteyiz.

İnsanlara öncelikle neler tavsiye edersiniz ?

Danışanlarımda çokça gördüğüm durumlar var mesela insanların birçoğu kendini değersiz hissediyor,bunun yanı sıra geçmişe çok fazla takılıyor ve bunların sonucun da ruh hastalanmaya başlıyor ve bu da vücuda yansıyor zaman içinde. Bunun önüne geçmek için öncelikle kendilerine değer versinler,geçmişte yaşadıklarına artık teslim olsunlar ve kendi iyilikleri için karşısındakileri affetsinler ve yüklerinden kurtulsunlar.

Hayattan beklentileriniz nelerdir ?

Hayattan beklentilerim aslında çok fazla değil. Ailemle huzurlu,sağlıklı bir ömür ve işimde her zaman başarılı olup insanların duasını almak. Bunlar olduğunda gerisi geliyor zaten.

Son olarak eklemek istedikleriniz var mı ?

İnsan yaratılan en özel ve değerli canlı,herkes kendi değerinin farkına varsın. Her insanın kendine has özellikleri var herkes kendini olduğu gibi kabul etsin ve sevsin.O zaman dünya çok daha güzel, yaşamaya değer bir yer olacak.