Cumhuriyet ve Adalet Partisi CAP Genel Başkanı Ahmet Sevim Bir farkımız var,biz böyleyiz şeklinde konuşuyor. Sen insana dokunursan onlar mutlaka sana destek olurlar. Biz genç bir oluşumuz eğer bu ülkede taşın altına elinizi koymak istiyorsanız bizimle lütfen bir araya gelin mesajını veriyor…

Cumhuriyet ve Adalet Partisi (CAP) Genel Başkanı iş adamı Ahmet Sevim teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Başkent Postasında katıldığı programda; “CHP’nin koruyamadığı  Cumhuriyeti ve AK partinin sağlayamadığı adaleti sayesinde bizim partimizi kurmamız şart oldu. İktidar ve ana muhalefetteki, eksik gördüğümüz yanları alarak partimizi kurduk ve 1,5 yıl içinde 52 ilde teşkilatlandık. Bunun yanı sıra illerde ilçe teşkilatlarımız tamamlandı ve Allah’ın izniyle seçime gideceğiz. Yargıtay'daki üye kayıt sıralamasında 121 siyasi parti arasında 35. sıradayız. 10 bin üye bizim için yeterli değil. Milletvekilliği ve belediye başkanlığı taahhüt ettiğim il ve ilçe başkanlarının her birinden binlerce üye yapmaları talebinde bulundum. Üye sıralamasında hedefimiz ilk 12 parti arasına girebilmektir” dedi.

PARTİNİN GENEL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ GENÇ BİR İŞ ADAMI OLAN 35 YAŞINDAKİ AHMET SEVİM ÜSTLENMİŞ DURUMDA

Partimizin Kadrosu zengin ve hemen hemen herkes siyasetten gelme back raundu olan bir kadrodur diyerek sözlerine devam eden Genel Başkan Ahmet Sevim; “ Ben işi erbaplarından öğrenirim ve mutlaka bir bilene sorarım. Bizim en ince detayına kadar hazırladığımız bir tüzük var. Gördüğümüz eksiklerini yerine getirme becerimiz de var. Bakanlıklara bakıyoruz bu gün olmayacak şeyler göz önünde, bu memlekette Sağlık bakanı hastahane sahibi, ticaret ve sanayi bakanı fabrika sahibi, turizm bakanı otel sahibi. Bu iktidar bunu yaptığı sürece hiçbir şey doğru işleyemez.  Biz parti olarak ilk önce bunların karşısındayız. Ayrıca Türk,kürt, laz, çerkez ayırt etmeden 15 Temmuz da tankın önüne yatmış bir milletiz biz yeri geldiğinde tek yürek olmayı da biliriz. Mülteci sorununa gelirsek hepsi Müslüman olan sığınmacılar genç oldukları halde savaştan kaçmışlar. Savaştan ihtiyar, çocuk veya kadınlar ülkemize sığınır bunu anlarım ama bu gençlerin Türkiye’de işi ne; neden memleketlerini savunmuyorlar. Senin toprağına biz sahip çıkıyoruz sen buraya geliyorsun normal mi bu? Biz Suriyelileri besliyoruz suç işliyorlar onlara cezaevinde bile bakıyoruz. Böyle olmamalı”  şeklinde konuştu.

ROMAN CAMİASI KIRMIZI ÇİZGİM…

Siyasete AK partiden başladım diyerek konuşmasını sürdüren Ahmet Sevim; “ 8 sene Ak Parti teşkilatında görev aldım roman mahallesinde Roman kardeşlerimizle ilgili çalışmalar yaptım. Çok neşeli ve özel bir toplumdur Romanlar. Onların hakettiği yaşam tarzlarını gördükçe kendilerine bir nebze daha bağlandım. Romanların haklarının savunulması gerektiğini düşünüyorum. Bizim CAP olarak biri de roman camiasıdır. Roman denince benim için akan sular durur” dedi.

CAP MANİFESTO

Aziz ve Büyük Türk Milleti, Türkiye’nin geleceğini değiştirmek, halkın tam anlamıyla kendi kendisini yönetebilmesini sağlamak, adaletin ülkemizdeki tüm bireyler için adil ve bağımsız olarak sağlanabilmesinin başarılabilmesi için kurmuş olduğumuz Cumhuriyet ve Adalet Partisi; güçlü, genç, dinamik, vatanı için idealleri olan, büyük umutlarıyla, büyük hayalleriyle geleceğin Türkiye’sine yön vermek isteyen, her zaman ileriye dönük projelerle yarınları bugünden öngören, vatan ve millet sevdasıyla yanıp tutuşan, hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, ötekileştirmeden, sınıflar arası ayrıcalıkları ortadan kaldıracak heyecanı ve enerjisi ile hizmetteki tüm sınırları ortadan kaldıracak takım arkadaşları ile birlikte büyük bir istek ve özenle hazırladığımız parti programımız ülkemizin geleceğini hazırlayacak ve bizi her daim daha ileriye taşıyarak muasır medeniyetler seviyesine gelmemizi sağlayacaktır. Çözülemeyecek hiç bir sorunumuz yoktur. Ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde siyasi vizyon, etkili, tecrübeli bir kadro, rasyonel bir yönetim anlayışı sorunlarımızı bütünüyle çözüme kavuşturmak için yeterlidir. Önemli olan en zor ve kötü şartlarda bile omuz omuza yürüme ve muasır medeniyet seviyesini aşma iradesini yakalayabilmemizdir.