Program açılışında kendini tanıtan Cengiz Zor Başkent Postası TV Ankara Temsilcisi Serdar Nalcı’nın sorularını samimiyetle yanıtladı.

Uzun yıllar Samsun’da kurucusu olduğu özel öğretim kurumlarında yönetici ve eğitimci olarak çalıştığını belirten Cengiz Zor; “ Ankara ve İstanbul’da özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptım. Ortaöğretim yıllarında Milli Gençlik Vakfı’yla başlayan Milli Görüş Teşkilatlarındaki görevlerimden sonra, MGV Üniversite Başkanlığı, Fazilet Partisi İstanbul Şirinevler Teşkilatı, Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanlığı, Saadet Partisi Samsun Siyasi İşler Başkanlığı, ÖĞDER Samsun Kurucu Üyeliği, 2007 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adaylığı, 2009 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı oldum. Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcılığının yanı sıra Yeniden Refah Partisi kurucu üyesi ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim” dedi.

MİLLETİMİZ BÜYÜK RESMİ GÖRÜYOR…

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 1.Bölge Milletvekili Adayı Cengiz Zor,14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine 1 hafta kala çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vatandaş bizi görünce Neden Cumhur ittifakı içinde oldunuz diyor? Bizler gerçekten Türkiye’nin meselelerini çözmek ve 5 yılda bir gelip vaatler verip tutmayanlardan olmamak için Cumhur ittifakı ile bu yola girdik. Ülkemize refah gelince yüzler gülecek. İnsanlar aş iş bulacak ve manevi bereket olacak Türkiye’mizde. Türkiye’de bu büyük resmi gördükten itibaren herkes gelip Cumhur ittifakına oy verecektir.

DIŞ GÜÇLERİN PLANLARI ALT ÜST OLDU

Dış güçler yeni bir haçlı seferi Irak ve Afganistan’ı işgal ettiler. Vatikan bir açıklamasında biz birinci bin yılda Avrupa, ikinci bin yılda Afrika ve daha sonra Asyayı Hıristiyanlaştıracağız dediler şeklinde sözlerine devam eden Cengiz Zor; “Ama Asya’ya açılan Türkiye’nin kapılarında duvara tosladılar. Adım adım geliyorlardı fakat 1997 yılında Necmettin Erbakan başbakan olduğunda bütün planları alt üst oldu.  Hocamızın başbakan olmasını gören Şimon Perez bizim projelerimize sosyal ve diğer maddi bakımdan yenilgiye uğradı dedi. Daha sonra 28 Şubat’ı gerçekleştirdiler. Meşru hükümeti Siyonistlerin patronları vasıtasıyla o yıllarda istifaya zorladılar. Hükümetin işçi memur ve köylüye yüksek oranlarda zam vermesi güçlerine gitmişti. Çünkü ülkemizin kaybetmesini borçlanmasını ve kaos içinde olmasını istiyorlardı” dedi.

NE YAPTILARSA BAŞARILI OLAMADILAR

Dışarıdan borç alınmadı, faiz düştü - enflasyon düştü. 100 yıllık planları sekteye uğradığı için hükümeti yıktılar o yıllarda diyerek sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 1.Bölge Milletvekili Adayı Cengiz Zor; “ Milliyetine devletine sahip olan siyasileri istemiyorlar, Muhsin başkanı da bu yüzden öldürdüler. Bunların asıl hedefi Türkiye’yi yok etmek.  Gezi olayları üç beş ağaç yüzünden çıktı. Daha sonra olaylara başka konular getirerek, 3. Boğaz köprüsü, İstanbul havalimanını istemiyoruz. Akkuyu santralini istemiyoruz dediler. Fakat ağaçla başlayan eylemleri maalesef başarısız oldu.  17-25 Aralık’ta milletimize yalanlar söylettiler.  Daha sonra 15 Temmuz ile işgal etme hareketi ile başladılar ama hep birlikte tek yürek olduk ve kalkışmayı püskürttük.  Ve final kısmı ABD Başkanı Biden açıklama yaptı bunları yaptık başaramadık o zaman başka bir çalışma sistemi kuralım muhalifler bir olsun Erdoğan kaybetsin dedi. 6 benzemez ve yedinci benzemeze daha sonra 2 belediye başkanı kandilde dahil oldu. Aziz milletin ismini alan ittifakın masasında PKK ile Kandil’in ne işi var Bunların ismi kaos yönetimi ve bunlar ülkeyi uçuruma sürüklemek istiyorlar.

 

BİR OY ERDOĞAN’A BİR OY ERBAKAN’A

14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahseden Zor, Türkiye’nin büyük bir dönüm noktasında olduğunu, 14 Mayıs'taki seçimi halkın desteğiyle mutlaka kazanacaklarını söyledi. Seçimi bunlar kazanırsa Allah muhafaza, söyledikleri çok tehlikeli;  “Kuran kursu kaldırılacak, İstanbul sözleşmesi gelecek, iha - sihalar gidecek,  Ayasofya müze olacak . Nasıl böyle bir zihniyete ülkemizi teslim ederiz. İnsanımız kazanacak, milletimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak, İslam âlemi kazanacak. Mazlumlar, mağdurlar kazanacak diyoruz ve sizlerden mutlaka bu seçimlerde milli görüşün meclise girmesi Cumhur İttifakı’nın mutlak suretle başarılı olması Sayın Cumhurbaşkanımızın da Cumhurbaşkanı olması noktasında oylarınızı istiyoruz. Bir oy Erdoğan’a bir oy Erbakan’a "İfadelerini kullandı.

CENGİZ ZOR KİMDİR?

1972 yılında Gümüşhane’de doğdu. İlkokulu Gümüşhane'nin Kocakuş Köyü'nde, orta ve lise eğitimini Samsun’da tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi Fizik Bölümü'nden mezun oldu. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü tamamladı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Sosyal Politika alanında yüksek lisans çalışmalarına da devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.