ÇİĞDEM KARAASLAN’DAN DİYARBAKIR’A ÇIKARMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn. Çiğdem Karaaslan Başkanlığındaki Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı ekibi bir dizi program için Diyarbakır’a geldi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn. Çiğdem Karaaslan Başkanlığında, bölge illerinin 3 kademe İl Birim Başkanlarının katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın yaptı. AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da bölge birim başkanlarına yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Çiğdem Karaaslan yaptığı konuşmada; Çevre ve İklim ile ilgili ortaya koydukları vizyonu daha da ileriye taşıyacak çalışmalar yürüttüklerini ve buna yönelik olarak Bölge toplantıları ile çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Bölge Toplantısı daha sonra illerin, birim faaliyetleri hakkındaki paylaşımları ve önümüzdeki sürece dair çalışma takviminin değerlendirildiği müzakerelerle devam etti.

Diyarbakır’dan önce Muş, Ankara ve Samsun’da Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Toplantıları yapılmıştı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerindeki teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği bugünkü toplantı şimdiye kadarki dördüncü toplantı olarak tamamlandı.
Daha sonra Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Karaaslan ve beraberindekiler burada Teşkilat mensupları ile bir araya geldiler. Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan İl Başkanlığında teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada, Seçime yönelik çalışmalara devam ettiklerini, 2023 seçimlerine tüm teşkilatlar bir bütün halinde omuz omuza hazırlandıklarını ve Seçimlerden çok büyük bir zaferle ayrılacaklarını ifade etti.
Genel Merkez Heyeti son olarak Diyarbakır Tekstil OSB’de bir fabrika ziyareti gerçekleştirerek çalışan işçilerle bir araya geldi.