Antalyaspor yeni sezonda “Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda” mücadele edecek...

 

 “İlklerin Havayolu” Corendon Airlines ile Fraport TAV Antalyaspor arasında 2019 yılından bu yana devam eden iş birliği, stadyum isim sponsorluğu anlaşmasıyla taçlandırıldı. Fraport TAV Antalyaspor’a verdiği desteğin kapsamını genişleten Corendon Airlines’ın yeni sponsorluk hamlesiyle Antalyaspor Stadyumu’nun ismi “Corendon Airlines Park Antalya” oldu.

Antalyaspor Stadyumu’nun isminin yeni sezonda “Corendon Airlines Park Antalya” olarak yenilenmesi, 2 Ağustos Salı günü Türkiye Spor Yazarları Derneği Levent Tesisleri’nde yapılan bir basın lansmanıyla duyuruldu. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin, Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar, Corendon Airlines ve Antalyaspor yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen basın lansmanında anlaşmayla ilgili detaylar paylaşıldı.

Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer: “Antalya’ya ve Antalyaspor’a değer katmasını hedeflediğimiz bu iş birliğinden onur duyuyoruz”

İmza töreninde yaptığı konuşmada Corendon Airlines olarak Türk sporunun destekçileri arasında yer aldıklarını belirten Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, şunları söyledi: “Sporun gelişimine katkı sağlamak, marka değerlerimizi oluşturan unsurların başında geliyor. Markamızın faaliyetlerine başladığı günden bu yana hem yurt içinde hem de yurt dışında pek çok spor kulübüne, elit sporcuya ve spor organizasyonuna sponsorluk desteği sağladık. Antalya merkezli bir şirket olarak şehrimizde düzenlenen spor organizasyonlarına ve Antalya’da faaliyet gösteren spor kulüplerine ise ayrı bir önem veriyoruz. Fraport TAV Antalyaspor’un kuruluşundan bu yana şehrimizi başarıyla temsil etmesinden gurur duyuyoruz. Fraport TAV Antalyaspor ile olan iş birliğimiz, 2019’dan bu yana güçlü bir şekilde devam ediyor. Forma sponsorluğu ile başlayan iş birliğimizi, filomuzdaki uçaklardan birini Antalyaspor logosu ve renkleriyle giydirerek desteğimizi farklı bir boyuta taşımıştık. Antalyaspor uçağımız halen Corendon Airlines’ın Avrupa seferlerinde kullanılarak Antalyaspor’un amblemini uluslararası hava sahasında ve havalimanlarında dalgalandırıyor.

Yeni bir sezon başlarken daha heyecan verici bir anlaşmaya imza atarak, Antalyaspor Stadyumu’nun ismini “Corendon Airlines Park Antalya” yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya’ya ve Antalyaspor’a değer katmasını hedeflediğimiz bu iş birliğinden onur duyuyoruz. Bu anlaşmanın hayata geçmesinde büyük emeği olan Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’e çok teşekkür ediyorum. “Corendon Airlines Park Antalya’nın Antalyaspor’a şans getirmesini ve başarılı dolu bir sezona ev sahipliği yapmasını diliyorum.”

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin: “Corendon Airlines ailesi bize, biz de onlara güç katarak her iki Antalya markasını daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum”

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Bugün burada, örnek bir birliktelik için bulunuyoruz. Antalya’nın 1966’dan bu yana en büyük markası olan Antalyaspor’umuz ile 18 yıllık genç yaşına rağmen Antalya’dan çıkıp bir dünya markası olan Corendon Airlines’ ın iş birliği, sadece Antalya’ya değil, Türkiye’ye örnek olmalı. Özellikle şehir takımlarının, kendi kentinin değerleri tarafından sahip çıkılmasına ihtiyacı var. Bugüne kadar kentimizin önemli markaları ile güzel iş birliktelikleri yaptık. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki; ortaya koyduğumuz vizyon, yönetimimiz ile teknik heyet ve futbolcularımız arasındaki uyum, aldığımız başarılı saha sonuçları ve titizlikle uyguladığımız mali disiplin, artık ulusal ve bugün olduğu gibi uluslararası markaların da dikkatini çekmeye başladı. Corendon Airlines ailesi bize, biz de onlara güç katarak her iki Antalya markasını daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum.”

Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar: “Bugün ne mutlu ki, iki önemli Antalya markasının Antalya için iş birliğine şahit oluyoruz”

Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar ise yaptığı konuşmada görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Bizler Antalyalı olarak Antalyaspor ile gurur duyuyoruz. Antalya’dan çıkıp global ölçekte hizmet veren markalardan biri olan Corendon Airlines da bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Bugün ne mutlu ki iki önemli Antalya markasının Antalya için iş birliğine şahit oluyoruz. Bu sponsorluğun, sadece stadyum isminden ibaret olmadığının altını çizmek isterim. Tesislerimiz, antrenman sahalarımız, formalarımız gibi farklı alanları da kapsıyor. Corendon’un kulübümüze yaklaşımı ve verdiği destek bizler için çok kıymetli. Başta, aynı zamanda Antalyaspor yönetim kurulunda birlikte çalıştığımız Sayın Yıldıray Karaer olmak üzere tüm Corendon Airlines ailesine kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra hem bu ilginin hem de bu desteğin artarak devamını diliyorum.”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin: “Taraftarlarımızı, yeni ismiyle ‘Corendon Airlines Park Antalya’ olan stadımızın tribünlerini her maçta doldurmaya davet ediyorum”

“Corendon Airlines Park Antalya” stadyumunun isim sponsorluğu lansmanında paylaşılmak üzere bir açıklama gönderen Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ise şunları söyledi: “Bir şehrin futbol kulübüyle, şehrin markalarının bütünleşmesi, iş birliği yapması başarıya giden yolda büyük önem taşıyor. Aynı şehrin değerleri olan Antalyaspor ve Corendon Airlines'ın, 2019'dan bu yana süren iş birliği hem Türkiye'ye hem de dünyaya örnek olacak özellikler taşıyor. Artık ailenin bir parçası olarak gördüğümüz değerli sponsorumuz Corendon Airlines’ın desteğini her zaman yanımızda hissettik. Antalyalı bir marka olarak gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok memnunuz. Geldiğimiz aşamada iş birliğimizi daha ileriye taşıyarak stadyumumuza isim sponsoru olmaları, beni çok mutlu etti. Corendon Airlines’a içtenlikle teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızı, yeni ismiyle ‘Corendon Airlines Park Antalya’ olan stadımızın tribünlerini her maçta doldurmaya davet ediyorum.”

Türkiye’nin kendi enerjisini üreten ilk stadyumu: “Corendon Airlines Park Antalya”

Yeni adıyla “Corendon Airlines Park Antalya”, 33 bin 32 kişilik koltuk kapasitesiyle geniş bir taraftar kitlesini ağırlayabiliyor. 26 Ekim 2015'te, Süper Lig 2015-16 sezonu 9. haftasındaki Antalyaspor-Beşiktaş maçıyla resmi açılışı yapılan stadyum, Türkiye'nin tek oval mimarili stadı olma özelliğini taşıyor. 90.251 m2 alana oturmakta olan “Corendon Airlines Park Antalya”nın toplam inşaat alanı ise 87.331 m2. Toplam çatı alanı 22.118 m2 olan stadyumun çatısında 1400 kw elektrik enerjisi üreten fotovoltaik güneş enerjisi panelleri bulunuyor. Türkiye’nin kendi enerjisini üreten ilk stadyumu olan “Corendon Airlines Park Antalya”da, 6 adet VIP girişi, 1 adet başkanlık locası, 46 adet VIP loca (4 adet 85 kişilik, 42 adet 20 kişilik), 7500 m2 AVM alanı, 29 adet büfe, 14 adet mescit bulunuyor.