Cumhuriyet Halk Partisi Dikili Belediye Başkan Aday Adayı Yener Akpınar gazetemize açıklamada bulundu. Deniziyle, coğrafyası ile dikkatleri üzerine çeken Dikili'de belediye başkan aday adayı olan Akpınar, Dikili'yi marka bir kent yapacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Dikili Belediye Başkan Aday Adayı Yener Akpınar şu konuşmayı yaptı: “İnsanları yoksullaştırarak muhtaç hale getiren mevcut anlayışının değişmesi ve halkımızın daha iyi  yaşaması için sosyal belediyecilik üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Projelerimizin hepsi birbirinden kıymetli ve göreve geldiğimizde ürettiğimiz projeleri hayata geçireceğiz. Dikili, Türkiye genelinde sosyal belediyecilik alanında örnek bir belediye olacaktır. Her şeyden önce halka hesap verebilen, şehrimizin bütün dinamikleriyle birlikte üreten bir yönetim anlayışıyla Dikilimizi güzelleştireceğiz." 

“HEMŞEHRİLERİMİZE DESTEK OLMAK BİZLERİN EN TEMEL GÖREVİ”

Akpınar," Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon ortamına karşın, Sosyal Dayanışma çalışmaları yürüterek binlerce vatandaşımıza destek olacağız. Halkçı bir belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimize her zaman destek olmak bizlerin en temel görevidir. Bu bilinçle geniş bir yelpazede, farklı kalemlerde ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar çerçevesinde projelerimizi hayata geçireceğiz. Birçok alanda yapılacak olan destek projelerimizle duyarlılığı, dayanışmayı ve birlikte daha güçlü olma iradesini yansıtacağız" dedi.

'BİLİM VE SANATIN IŞIĞINDA, DİKİLİ'

Akpınar," Sadece bir belediyecilik hizmetiyle değil, bir kentin marka kent haline gelmesi için bilim ve sanat oldukça önemlidir. Bir ilçeyi güzelleştirecek olan her anlamda değer kazanmasını sağlayan faktör ise bilim ve sanattır. İnsanların ruhu olduğu gibi şehirlerin de ruhu vardır. Bizler Dikili’nin ruhunu sanatla, bilimle buluşturarak sanatı ilçemizle harmanlayacağız.Ve projelerimiz ışığında bize güvenen hiç kimseyi kesinlikle mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

DİKİLİ MARKA KENT OLACAK

Akpınar," Dikili tarımıyla, turizmiyle, tarihiyleönemli bir ilçe. İlçemizde projelerin hiçbir zaman basit kalmaması gerekiyor. Bizler küçük üreticilerimizi, hayvancılık yapan çiftçilerimizi desteklemek için tarım üzerine de araştırmalarımızı, çalışmalarımızı yaptık. Projelerimizi ürettik. Sadece bir belediyecilik hizmetiyle değil, bir kentin marka kent haline gelmesi için ürettiğimiz projeleri hayata geçirebilmek için aday adayı oldum. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partililere ve Dikili’li hemşerilerime güveniyorum" ifadelerini kullandı.