DİYARBAKIR ANNELERİNİN ABİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

3 Eylül 2019 tarihinde farklı şehirlerden Diyarbakır'a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 290 gündür kararlılıkla sürüyor. Diyarbakırlı insanı ve STK temsilcisi , Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı’nıda yürüten iş insanı Atilla Kaymaz ilk günden itibaren HDP il binası önünde onlarca kez canlı yayınlara katılarak direniş ruhunu diri tutan isimler arasında... Diyarbakır annelerine desteklerini esirgemeden gideren ATİLLA KAYMAZ 28. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı başvuru dosyasını AK PARTİ İl Başkanlığına teslim etti. Beraberinde kalabalık bir heyet ile Ak Parti İl Başkanlığı’ na gelen Atilla Kaymaz, Ak Parti İl Başkanı M. Şerif Aydın ile de bir süre sohbet etti. Basın mensuplarına konuşan Erdemliler Hareketi İl Başkanı Atilla Kaymaz; “ Hakkımızda hayırlısı olsun. Kazanan Diyarbakır olsun” temennisinde bulundu.

Atilla Kaymaz ile ilgili kamuoyundaki izlenimler ve medyada yer alan görseller , Diyarbakır Annelerini sürekli ziyaret eden , Mavi Vatan doktrininin yılmaz savunucusu , Karacadağ projesiyle bölgenin kalkınabileceğine inanan bir kişi olduğunu gösteriyor.
Sosyal medya hesablarında kendisini: Liderimiz Reisi Cumhurumuz ve adam gibi adam Metin Külünk'ün yol arkadaşı olarak tanımlıyor.