DİYARBAKIR’A SPORTİF VE SAĞLIKÇI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Bugün açıklanan AK Parti’nin Diyarbakır ilçe belediye başkan adayları arasında sağlık ve spor alanında tanınan önemli isimler öne çıktı.
2.Lig ekibi Diyarbekirspor’un Kurucu Başkanı Bedirhan Akyol Bağlar’da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena ise Yenişehir’de aday gösterildi.

AK Parti’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır’ın ilçelerinde göstereceği belediye başkan adayları belli oldu.
Adaylar arasında spor ve sağlık alanında tanınan isimler dikkat çekti.
Eski futbolcu olan ve aynı zamanda 2.Lig ekibi Diyarbekirspor’un kurucu başkanı olan Bedirhan Akyol, merkez Bağlar İlçesi’nin adayı oldu.
Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eski başhekimi olan Doç. Dr. Muhammed Asena ise merkez Yenişehir İlçesi’nde yarışacak.

“DİYARBAKIR’IN HİZMETİNE TALİBİZ”
Bedirhan Akyol’lun ilk sözleri,’Doğup büyüdüğümüz, her şeyimizi borçlu olduğumuz memleketimize hizmet etmek bizim için şereftir. Seçimi kazanmak için vargücümüzle çalışacak ve Allah nasip ederse Bağlar halkımıza 31 Mart’tan sonra hizmet edeceğiz ” ifadelerine yer verdi.
Doç. Dr. Muhammed Asena ise,”Bu bir hizmet yarışıdır. Bizi biz yapan Diyarbakır’ımızın ve Yenişehir halkımıza hizmet etmeye talibiz. Herkesi ve her kesimi kucaklayarak başaracağız ” değerlendirmesinde bulundu.