Diyarbakır’da Bayrak Değişimi 

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’ndaki görev değişimi ile ilgili Mehmet Fatih Kayhan ile Veysi Kaya açıklamalarda bulundu.

Mehmet Fatih Kayhan : Saygıdeğer Basın Mensupları , Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’ndaki İl Başkan Yardımcılığı ve Tanıtım Medya Birim Başkanlığı görevime Türkiye Yüzyılında hemşehrilerimizi Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturmak amacıyla Hani Belediye Başkanlığı Aday Adayı olmam hasebiyle ayrılmış bulunmaktayım. 3 yıllık görevim süresince Diyarbakırımıza katkı sağlamak ve parti çalışmalarımızı vatandaşlarımızla paylaşmak için yakın mesaide bulunduğumuz siz değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni il yönetimize ve devrettiğim görevi daha ileri taşıyarak layıkıyla yürüteceğine inandığım yeni Tanıtım ve Medya Başkanı Veysi Kaya kardeşime üstün başarılar diliyor ve tüm çalışmalarında yanlarında ve en büyük destekçileri olacağımı ifade ediyorum. Sağlıcakla kalın.

Veysi Kaya :

Sayın Basın Mensupları;
Peygamberler ve Sahabeler şehri Aziz Diyarbakır’ımıza hizmet etmek amacıyla Ak Parti Diyarbakır İl Yönetimindeki yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Görevi devraldığım Tanıtım ve Medya Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Kayhan’a 3 yıllık görev süresince yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum ve Hani Belediye Başkan Aday Adaylığı için çıktığı yolda başarılar diliyorum. Diyarbakırımıza hizmet etmek gayesiyle çıktığım yolda sizlerle birlikte görev yapmanın sevincini ve heyacanını yaşadığımı ifade eder, desteğinizi beklerim.
Saygılarımla