Barış Akbaba Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sosyal medya hesaplarında Ak parti ve Cumhurbaşkanı haberleri eksik olmayan  Diyarbakırlı siyasetçi ve iş insanı Barış Akbaba; Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziraatlerde güncel konular üzerinde sohbetler edildi. Ziyaretlerinde Ankara istinaf Mahkemesi Hakimlerinden Celal Orak ve  Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ı ziyaret etti.

 

AK Parti İl Kurucu Gençlik Kolları Başkanı , 3'ncü dönem Başkan Yardımcılığı yapan Akbaba, il yönetiminde, Sur ilçe Gençlik kolları ve ilçe yönetiminde görev aldı. Aynı zamanda AK Parti belediye meclis üyeliği görevini yürüten Akbaba 2019'da yerel seçimin de AK Parti'den Kayapınar Belediye Meclis üyesi adayı olmuştu. Önemli çalışmalara imza atan Akbaba İnşaat’ın sahibi Barış Akbaba başarılı işlerle adından söz ettiriyor.

MARKA HALİNE GETİRDİ

Diyarbakırlı genç ve başarılı girişimci Barış Akbaba, küçük yaşta başladığı baba mesleği olan inşaat sektörüne ara vermeden büyük bir özveriyle devam ettiriyor. 12 yaşındayken esnaflık yapan babasının yanında çalışmaya başlayan ve zamanla inşaat sektöründe bir marka haline gelen Akbaba İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı olan Barış Akbaba, babası vefat ettikten sonra devraldığı bayrağı yükseklere çıkararak aile şirketini marka haline getirdi.

İLKLER ARASINA GİRDİ

Diyarbakır başta olmak üzere Akbaba İnşaat çatısı altında 9 firmanın başında olan Akbaba aile şirketini bazı badireler atlatmasına rağmen yaptığı başarılı hamlelerle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ilk 50 şirket arasına adını yazdırmayı başardı. Son 10 yıldır bölgede Akbaba İnşaat olarak 50’ye yakın projeye imza atan Akbaba, Hakkâri, Van ve diğer doğu illerinde 20 yıldır hiç durmadan her yere hizmet vermeye çalışıyor.

ADAY ADAYI OLACAK

28. Dönem TBMM Üyeliği için aday adaylığını duyuracak olan iş insanı ve siyasetçi Barış Akbaba, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklaması bekleniyor.