Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinden ayrılarak AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Dr. Fatih Dölek, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Dr. Fatih Dölek bu kapsamda Akdeniz ilçesi mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Burada projeleri hakkında bilgiler veren Dr. Dölek muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Kendisi hakkında bilgiler veren Dr. Dölek,”Dört buçuk yıl boyunca başhekim yardımcısı olarak vatandaşlarımızın bizden taleplerini karşılayabilmek için gece gündüz yoğun çaba gösterdim. Ve daha birçok görevde bulundum. Buralardan elde ettiğim tecrübeler sonrası sizlerin karşısına çıktım. Özellikle sağlık alanında yaşanan sorunlara çözüm üretmek adına milletvekili olabilmek için bir yola çıktım. Sizlerin de desteği ve el ele yapacağımız çalışmalar ile bu sorunların üstesinden gelmeyi amaçlıyorum. Bu sorunları çözüme ulaştırabilecek gerekli bilgi ve donanıma sahibim.” dedi.
Mahalle muhtarların yoğun ilgi gösterdiği toplantı da muhtarlar ise, “Ne belediye başkanları ne başkaları bizi bir araya getiremedi.Mersin’e sahip çıkalım” derken; Dölek, “Mersin’e sahip çıkacağım.” dedi.