Dursun Ar : Samsun Her zaman Reisle Beraber

Samsunlu İş insanı Dursun Ar , Cumhurbaşkanı'nın 4 Mayıs Samsun Mitingi öncesi sonrasında basın mensuplarına konuştu.

Cumhur İttifakı'nı desteklemenin önemine dikkat çeken Dursun Ar : şunları söyledi :
" Görüyoruzki Samsun Reise destek konusunda her zaman hazır" ,
" Biz eser yapanla yürürüz heykel yapanla değil"
"Reis senin yaptıklarının zekâtını veremezler"
" Seni seviyoruz yasakları yasaklayan adam"
"Samsun seninle , millet seninle , ümmet seninle Erdoğan
"Arslanlar meydana çıkınca çakallara kaçmak düşer"


CUMHURBAŞKANI ERDOGAN'IN MİTİNGİNDEN KISA KISA NOTLAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında “Millî mücadeleye öncülük eden Samsun, inşallah Türkiye Yüzyılı’nın da sancaktarı olacaktır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanların dilinin kendilerine bunu söylediğini belirtti.

“TÜRKİYE, İRADESİNE VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sokaklara koşan on binler bize bunu anlatıyor. Dün Rize ve Trabzon, bugün Giresun, Ordu ve Samsun bize bunu müjdeliyor. Türkiye, iradesine ve geleceğine sahip çıkıyor. Gençlerimiz, Türkiye Yüzyılı vizyonumuza sahip çıkıyor. Kadınlarımız, onlar için yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza sahip çıkıyor. Emeklilerimiz, kendileri için attığımız samimi adımlara sahip çıkıyor. İşçi kardeşlerimiz, haklarını teslim etmek için verdiğimiz mücadeleye sahip çıkıyor.”

Türkü ile Kürdü ile Alevisi ve Sünnisi ile milletin tamamının, bu ülke için kurdukları hayallere, belirledikleri hedeflere sahip çıktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur İttifakı olarak oyunları boza boza, zincirleri kıra kıra, hep beraber omuz omuza zafere koşuyoruz. 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz” diye konuştu. (Haber : Murat Genç)