Dursun Ar Yerel Seçim Öncesi Destek Mesajı Paylaştı


İş insani ve Ak Parti’nin kurucu üyelerinden Dursun Ar yaptığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Partimizin Samsun’daki tüm belediye başkan adaylarına başarılar dilerim”.

İş insani ve Ak Parti’nin kurucu üyelerinden Dursun Ar yaptığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Partimizin Samsun’daki tüm belediye başkan adaylarına başarılar dilerim”.
Partimizin, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Samsun’un 17 ilçesindeki belediye başkan adayları açıklandı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Cumhur İttifakı Aday Tanıtım TToplantısı’ndabuyuk bir coskuya şahit olduk. Bu coşku başarıyı getirecektir. Malum AK Partmiz büyük bir aile. Kendini hizmete adamış, bu ülkenin geleceğinde bizim çocuklarımızın daha rahat, daha güzel, daha yüksek standartlı bir hayatı yaşaması için kendi hayatını bu ülkeye ve bu davaya adamış insanlarla dolu. 1 Nisan günü büyük başarı öykümüzü, kazanımımızı ve seçimi coşkuyla kazanmamızın ortaya koyduğu sevinci birlikte yaşamak üzere, tüm belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum.  Samsun’da inanıyorum ki 17 ilçemizde Cumhur İttifakı’mızla birlikte MHP’deki çok değerli yol arkadaşlarımızla AK Parti’mizdeki çok değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yeni bir yola çıkıyoruz”

Cumhur İttifakı adayları Atakum’da Özlem Maraş, Ayvacık’ta Hüseyin Keskin, Bafra’da Hamit Kılıç, Canik’te İbrahim Sandıkçı, Çarşamba’da Ender Gür, Havza’da Murat İkiz, İlkadım’da İhsan Kurnaz, Kavak’ta İbrahim Sarıcaoğlu, Ladik’te görevindeyken vefat eden eski Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in eşi Gürkan Özel, Tekkeköy’de Mustafa Candal, Terme’de Şenol Kul, Vezirköprü’de Murat Gül, Yakakent’te Hüseyin Kıyma, Alaçam’da AK Parti’nin destekleyeceği MHP adayı Ramazan Özdemir, Asarcık’ta AK Parti’nin destekleyeceği MHP Adayı Şerif Kılağuz ve Salıpazarı’nda AK Parti’nin destekleyeceği MHP Adayı Osman Yüksel olarak açıklanmıştı.