Eflan Ala ve Mehdi Eker depremzedeleri ziyaret etmeye devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin yaraları sarılmaya çalışılırken, AK Parti yöneticilerinin afet bölgesindeki temaslarıyla depremzedelere destek ziyaretleri sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala ile önceki dönem Tarım Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, bölgede temas ve incelemelerde bulundu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala ile önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük hasara yol açtığı şehirlerden Diyarbakır'da inceleme yaptı.

Diyarbakır'da ilk olarak Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi toplantısına katılan Ala ve Eker, daha sonra kent içinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaşanan büyük felaketten dolayı Diyarbakırlılara taziyelerini ileten Ala ve Eker, felaketin ardından çadırkentlere yerleştirilen afetzedeleri de ziyaret etti.


Çadırkentte depremzedelerin sorunlarını dinleyen ve ilgililere gerekli talimatları veren Ala ve Eker'in taziye ziyaretleri Diyarbakır köylerinde  de devam etti.


Ala ve Eker, Galeria'da da esnaf, iş dünyası ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda talepleri dinleyen ve sorunlara çözüm sözü veren Ala ve Eker, depremde yaralanan ve tedavileri devam eden vatandaşları da hastanede ziyaret etti.