Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu  Türk Sinaması'nda  50.yılını büyük bir katılımla kutladı

Geceye sanatcılar , İş Adamları ve  medya yoğun ilgi gösterdi 50. Yıl Ödül Töreni'nde En İyi İş Adamı Ödülünü büyük bir bağış yaparak Erdal beyazlı  Onur Ödülüne layık görüldü.
***Erdal Beyazli merhaba öncelikle hoş geldiniz tabiki böyle önemli gecede En iyi İş Adamı ödülünü almak beni çok mutlu etti.
***Gazeteci Ayşegül Yaşar Erdal bey sanatla baya ilgilisiniz.
Erdal Beyazlı: Evet sanatı olmayan bir ülke ülke sayılmaz sanat bir ülkenin temelidir birde türk sinemasına elli yılını vermiş  büyük usta Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdunun  böyle bir Gecesi'nde  tabiki ben İş Adamı olarak elimden gelen her desdeti verecem. Çünkü Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu dünyanın En doğal insanı.Yakınan tanırım güler yüzlü ve büyük usta onun gibiler birdaha bu dünyaya gelceğini zannetmem bu gün tek Yaşayan Efsane  böyle büyük gecede benim ödül almam rüya gibi çok mutluyum. Bu geceyi düzenleyen efsanenin büyük destekcisi Eşi Yapımcı Saliha Gündoğdu "ya Teşekkür Ederim böyle güzel geceyi düzenlemiş herşey mükemmel. Saliha Hanım ve Efsane Yönetmen'e Çok teşekkür ederim. Gazeteci Ayşe Gül : Erdal bey son sorum çok poztifsiniz sanata olan hayranlığına bayildim inşallah diğer iş adamları sizin gibi sanata destek verir.
Erdal bey:  Bu güzel sohbet için Teşekkür ederim Teşekkürler