Alışılagelmişin aksine farklı bir reji anlayışıyla sahneye taşınan oyun, Ankara seyircisiyle buluşmayı bekliyor.
Besa Sahne, bu kez “Ermişler Ya Da Günahkârlar” oyunuyla seyircileri bilinç dışındaki örtük yanlarıyla yüzleştirmeye hazırlanıyor. Seyirciye insan doğasının vahşi, saldırgan, suça ve şiddete eğilimli yanlarını cesurca yazılmış metniyle sorgulatıyor.


Kim “ermiş”? Kim “günahkâr”? İçinizdeki ermiş ve günahkârı ortaya çıkarmaya, onlarla yüzleşmeye cesaretiniz var mı?
Ermişler Ya Da Günahkârların yönetmen koltuğunda “Köprüden Önce Son Çıkış, Hotel Erciyes Palas, Kör Baykuş, Escobar Funeral” gibi birçok oyundaki reji ve dramaturgi çalışmalarıyla seyircide etki uyandıran Onur ERBİLEN oturuyor.

Etkileyici performanslarıyla tiyatro severlerin de yakından tanıdığı oyuncuların, Ankara seyircisiyle buluşmasına az kaldı… Oyuncu kadrosunda; “Rüzgâra Karşı Pişmaniye Yemek, Şaşkın Demokrat” oyunlarından izlediğimiz Aziz ÇOBAN, “Köpek, Edebi Barış, Parantez İçindeki Kadın, Güzel Bir Gün” oyunlarından tanıdığımız Burak DEMİR, “Bir Öyle Bir Böyle, Aşk Tamircisi, Oyun Nasıl Oynanmalı?”dan bildiğimiz Cemre Melis ÇINAR yer alıyor.
Ankaralı tiyatro takipçilerinin heyecanla beklediği “Ermişler ya da Günahkârlar” oyununun biletleri Biletix, Biletinial, ilgili gişeler ve fırsat sitelerinden alınabilir.

GÖREV DAĞILIMI
Yazan: Anthony HOROWİTZ
Türkçeleştiren: Zeynep AVCI
Yöneten: Onur ERBİLEN
Yönetmen Yardımcısı: Gizem Bilgi Su ŞAHİN
Dekor Tasarımı: Selim CİNİSLİ
Işık Tasarımı: Mustafa TÜRKOĞLU
Kostüm Tasarımı: Deniz ÖNAL
Afiş Tasarımı: Özkan ERTÜRK

Afiş Fotoğrafları: Barış BİNGÜL
Makyaj: Makeupmaster DOROTİ
Asistan: Yağmur SIRMA – Sibel KOÇAK
Oynayanlar
Styler: Aziz ÇOBAN
Dr. Farquhar: Burak DEMİR
Hemşire Plimpton: Cemre Melis ÇINAR