ERSEVEN : 30 YILLIK CHP ÖZLEMİNE SON VERELİM


O gerçek bir CHP'li..Bir mühendis, neyin nasıl yapılacağını sormaz , bahane üretmez direk çözüm üretir. O, Haydar Erseven.

 Keçiören’de doğum büyüdüğünü bu kente çok şey borçlu olduğunu ifade eden Ankara Keçiören Belediye Başkan A. Adayı Haydar Erseven, geçtiğimiz günlerde Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonunda gerçekleştirdiği programda Cumhuriyet Halk Partililer ve katılımcılara yaptığı konuşma da  yaşamın gerçeklerini dile getirdi. Televizyon ve gazetecilerin sorularını da değerlendiren Erseven’in konuşmasından satır başları şöyle : 

Hepimiz ülke için hizmet ediyoruz ve buna devam edeceğiz, Keçiören yerelde bu sorunları çözecek yapıyı inşa etmesi gerekir. Biz geleceğe  çocuklarımız için güvenle bakmalıyız. Çocuklarımız park ve bahçelerde güvenle gezemiyorlar. Sosyal olanaklar her gün biraz daha daralıyor. O nedenle Keçiören de park ve bahçe yapma ile sosyal düzen olmuyor. Kendi kendini besleyemeyen Keçiören, kentleşmenin dışında saçak bir kente dönüşmüş ve Yenimahalle ve sanayisi olan ilçelere göç veren bir ilçedir.  Keçiören’in neden sanayisi, oteli yok?

İlçeye hizmet 1 Nisan 2024 itibarıyla sizlerin, bizlerin aracılığı ile gelecektir. Biz, genelde rakiplerle siyasi yarışa gireriz ancak yerelde kimseyi ayırmadan, siyasi kaygı taşımadan hizmet ederiz. Gençlere, kadınlara yapılacak yatırımlar olacak. Yola çıkarken her şeyden önce sevgi kazanacak, kazanmalı dedik. Tabii sizlerle kazanacağız. Tek ricam birbirimizi sevelim. Sevdik mi her şeyi başarırız.

Belediye meclis üyesi aday adayı arkadaşlara sesleniyorum! Her mahalleden, her topluluktan size insanlar gelecek. Bu insanlara nasıl hizmet edeceğimizi bana ya da aday olacak arkadaşımıza bildirecek, renk, ırk, cinsiyet ayrımı yapmaksızın insan sevgisiyle şeffaf, cesur, güçlü yönetim belediyecilik anlayışı Keçiören’e yerleştirecek ve hep birlikte kazanacağız. Sizlerden destek istiyorum arkadaşlar.

Herkes Keçiören’e hizmet etme yarışında olmak zorunda.

Ben aday olamasam da aday olamadım diye köşeme çekilmeyeceğim, ya da meclis üyesi a. Adayı arkadaşlarımızda kenara çekilmeyecekler.

Burada yaşayanlar gerçek Cumhuriyet Halk Partililer olarak partimize her zaman hizmet edeceğiz