ERZURUMSPOR’UN KALESİ EMİN ELLERDE
Transfer yasağı ve kısıtlı imkanlara rağmen Trendyol 1.Lig’de başarılı bir grafik çizen Erzurumspor’da başarılı mevkilerin başında kale geliyor. Genç kaleci antrenörü Ayhan Söğütlü’nün başarılı bir çalışma programı uyguladığı 1’i tecrübeli,2’si genç olmak üzere kaleciler başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor.

2022 yılında Erzurumspor’a transfer olan kaleci Mehmet Göktuğ Bakırbaş, geçen sezon takımın ligde tutunmasında pay sahibi olurken, bu sezon da başarılı grafiğini devam ettiriyor. Alt yapıdan yetişen Erzurum’lu genç kaleciler Rıdvan Oğuzhan Yağcı ,Muhammed Emin Fazlıoğlu ve Fırat Aymak da gelecek vaat eden performanslarıyla umut veriyor.

Antrenör Ayhan Söğütlü, Genç Kalecileri Geleceğe Hazırlıyor
Teknik direktör Hakan Kutlu’nun ekibinde yer alan kaleci antrenörü Ayhan Söğütlü, kalecilerin başarılı performansında ve genç kalecilerin yetişmesinde önemli bir etken olarak gösteriliyor. Uzun yıllar Erzurumspor’da ve profesyonel liglerde kalecilik yaptıktan sonra genç yaşta futbolu bırakıp teknik adamlık kariyerine başlayan Söğütlü,başarısını bu alanda da devam ettiriyor. Söğütlü’nün sıkı bir çalışma programı ile hazırladığı kaleciler gelecek için güven veriyor.

Eren Tozlu Takımın Yükünü Çekiyor
Kalesinde 20 gol gören Erzurumspor, 1.Lig’de en az gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. Hücümda kısıtlı bir kadroyla mücadele eden Mavi-Beyazlı takım, rakip ağları 18 kez havalandırabildi. Bu gollerin 10’unu tecrübeli golcü ve kaptan Eren Tozlu kaydetti.

Hakan Kutlu İstikrarı Yakaladı
Geçen sezonun ortalarında takımın başına geçen Hakan Kutlu,”küme düşer “ denilen takımı ligde tutmayı başardı. Başarılı teknik direktör ,bu sezon ligde transfer tahtası kapalı olmasına rağmen geride kalan 19 haftada 23 puan topladı.
İkinci yarının ilk 2 haftasında 4 puan toplayan Erzurumspor, sezon sonunda bir kez daha ligde tutunmayı amaçlıyor.