Bodrum Yalıkavak’ta modern döşenmiş şık daireleri ve geniş kum plajıyla misafirlerini ağırlayan D’Plaj Residans, uzun soluklu bir tatilin tüm gereksinimlerini tek çatı altında buluşturuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ile ev konforunun da ötesinde bir tatilin kapılarını aralayan D’Plaj, fitness salonu sayesinde tatilde de fit kalmanızı sağlıyor. SPA hizmetiyle uygulanan özel bakım ve masaj terapileri sayesinde yeniden doğmuş hissine kapılmanızı sağlayan D’Plaj, hayalinizdeki tatili mümkün hale getiriyor.

Bodrum’da Tilkicik koyunun kendine hayran bırakan doğası ve mavi bayraklı deniziyle misafirlerini eğlencenin doruklarına çıkmaya davet eden D’Plaj Residans, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle ev konforunda bir tatil imkânı sunuyor. 

Bünyesinde bulundurduğu dünyaca ünlü Villa Azur Beach & Restaurant’ın benzersiz lezzetleri eşliğinde güneşin ve kumun tadını çıkarmanıza fırsat tanıyan D’Plaj, kusursuz ve uzun soluklu bir tatil için gereken tüm ihtiyaçları aynı çatı altında buluşturuyor. Güvenli D Kıds Clup sayesinde çocuklara keyifli dakikalar yaşatan D’Plaj, tatilinin tadını çıkaran misafirlerine, fitness salonunda bulunan özel eğitmenler eşliğinde sağlıklı ve fit kalmanın formülünü sunuyor. 

Kuaför, sauna ve hamam gibi hizmetlerinin yanı sıra dinlendirici anları da mümkün kılan D’Plaj Residans, uzman kadrosu tarafından sunduğu SPA hizmeti ile uygulanan özel bakımlar ve masaj terapileri sayesinde tatilden yeniden doğmuş gibi dönmenizi sağlıyor.