Ferhat Aydoğan o isimleri tek tek sıraladı

Dünya Basın Federasyonu üyesi Gazeteci Ferhat Aydoğan depremde titizlikle görev yapan ve depremzedeler can damarı olan isimleri tek tek yazarak tebrik etti.

Aydoğan kaleme aldığı yazısında ; Türkiye Dünya çapında geniş yankı uyandıran ve tarihinin en büyük felaketi olan büyük depremin yaralarını sarmaya çalışıyor…


Depremin hasar verdiği ve can kayıplarına sebep olduğu iller Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Osmaniye olarak acı bir şekilde kayıtlarda yerini aldı. Devletin bütün birimleri deprem bölgesinde yaraları canla başla sarmaya devam ediyor. Yıkılan evlerin enkazlarını bir yandan toplarken , diğer bir yandan vatandaşın hizmetine de can siper hane yetiştiği de görüldü.


Depremin yaralarını sarmak ve kardeşliğimizi güçlendirmek , diri ve iri tutmak için en önemliside yardımların ağırlıklarını daha fazla artırmak için Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Osmaniye ve ilçeleriyle AK Partili 235 belediye kardeş olarak ilan edildi.

Ben gördüğüm en güzel dayanışma örneğini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,ilk günkü performansını ve azimliliğini başta depremzedeler olmak üzere yüce milletimizin yaralarını saran örnek davranışını yürekten tebrik etmek istiyorum.