Gül Şen  Aday Oldu Efsane Yönetmen Destek Verdi

İstanbul 3. Bölge'den Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Gül Şen, adaylık başvurusunu parti yönetimine iletti.
Partiye ve ülkeye hizmet etmek için aday adaylığı başvurusunda bulunan Gül Şen, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geleceği için mücadele etmek istediğini belirtti. Gül Şen, "Ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak, halkımızın refahını artırmak, demokratik değerlerimizi korumak ve güçlendirmek için aday adayı oldum. Partimizin ilke ve değerleri doğrultusunda, toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacağıma söz veriyorum" dedi. 
Gül Şen, ayrıca, siyasetin bir hizmet ve sorumluluk olduğunu vurgulayarak, "Partimizle birlikte, ülkemizi daha güçlü, daha özgür ve daha adil bir geleceğe taşımak için çalışacağız. İstanbul 3. Bölgesi'ndeki halkımızın güvenini kazanmak ve onların sesi olmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.  Gül Şen'in aday adaylığı başvurusu, parti yönetimi tarafından da memnuniyetle karşılandı. Parti yönetimi, Gül Şen'in tecrübeli ve çalışkan bir siyasetçi olduğunu belirtti.
Efsane yönetmen bağımsız milletvekilliğinden vazgeçti. Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu desteğini Gül Şen'e vereceğini açıkladı. Gül Şen'in  bu ülkeye ben eminim ki iyi hizmetler sunacak , onun için elimden geldiğinde ona destek vereceğim. Gül Hanım'a başarılar diliyorum. Yapımcı Salih Gündoğdu : "Arkadaşım Gülşen Hanım'ı maddi manevi destekliyorum. Ben eminim ki Gülşen hanım bu ülkeye iyi hizmetler sunacak arkadaşımın yolu açık olsun Türkiye seninle gülsün Gül Hanım " dedi.