Hanımağa Müjdeleri Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Diyarbakır ziyaretlerine ilişkin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Silvan Barajı , Kadın Girişimcilere Yönelik Destekler ve Erbil-Diyarbakır doğrudan uçuşlarda ilgili müjdeleri aktardı. Ataman resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz, Önceki Dönem Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sn. Mehmet Mehdi Eker, Valimiz Sn. Ali İhsan Su, Milletvekillerimiz Sn. Mehmet Galip Ensarioğlu, Sn. Mehmet Sait Yaz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mehmet Halis Bilden ile birlikte; Diyarbakır Kanaat Önderleri ile bir araya geldik. Diyarbakırımız için istişare kültürü ile daha çok yol alacak ve yarınlarımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. İşimiz gücümüz #Diyarbakır #HazırızKararlıyız

 

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ; “Özellikle Silvan Barajı’nı çok önemsiyorum. Atatürk Barajı’ndan sonra #GAP’ın en büyük sulama projesi olan #Silvan Barajı tamamlandığında, şehirleşmesinden, ticaretine çok büyük tarımsal üretim artışı olacak.” #SilvanBarajı projesine verdiği destek ve özel ilgiden dolayı Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza #Silvan’lı hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ; “Diyarbakır’ın Gelecek Tasavvurunda Kadınlarda artık geliyorlar. Kadınların, Gençlerin geleceği konusunda, hep birlikte bu geleceği inşa etmemiz lazım. Kadın girişimciliği, kadınların daha fazla sosyal hayata katılmaları, değer görmeleri için yeni çalışmalara, yeni fikirlere ihtiyacımız var.”

Hemşehrilerimizin Diyarbakır – Erbil direk uçak seferleri taleplerini iletiğimiz Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ, müjdeyi verdi… #Diyarbakır – #Erbil direk uçak seferlerini başlatıyoruz… Diyarbakırımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.

T.C. Cumhurbaşkanlığı
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı