Eşsiz boğaz manzarası, benzersiz İstanbul silüeti ve davetkar tavrı ile fark yaratan Izaka Terrace, İstanbul mutfağı üzerine kurulu menüsü ile misafirlerini canlı müzikle buluşturuyor. Pop-Up Live konseptiyle her Cuma akşamı saat 22.00’de başlayan performanslar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor. 

Cezbedici lokasyonu, şık atmosferi, İstanbul lezzetlerini sunan seçkin menüsü ile şehrin popüler adreslerinden biri olana Izaka Terrace, canlı müzik performanslarıyla da gece hayatına yeni bir soluk getiriyor.

Şef Ali Ronay’ın İstanbul’un yemek kültürünün köklerine inen lezzetli menüsü eşliğinde, samimi, sıcak, keyifli bir ortamda müzik dinlemek ve eğlenmek isteyenlerin ilk adresi Izaka Terrace oluyor. Her Cuma sahnesinde son dönemin popüler, genç ve yetenekli isimlerini canlı performanslarıyla ağırlayan Izaka Terrace,   restoran, bar ve lounge olarak hizmet veriyor.

Izaka Terrace,  haftanın 7 günü 12.00-02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlarken, klasik ve imza kokteyllerin servis edildiği bar bölümünde ise DJ Queto’nun canlı performansı, misafirlere keyifli ve eğlenceli saatler yaşatıyor. 

 

Pop-Up Live Eylül program 

·       16 Eylül Cuma / Sibel Tepe

·       23 Eylül Cuma / Yansı

·       30 Eylül Cuma / Çağla Horlar