Vodafone Red, dolu dolu ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Jolly Joker x Vodafone Red işbirliğiyle Alaçatı ve UNIQ Açıkhava’da düzenlenecek toplam 38 konserin biletlerine Red’li müşteriler %50 indirimli sahip olacak.

 Müşterilerine tarifenin ötesinde bir dünya sunan Vodafone Red, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz sezonuna yönelik sunduğu dolu dolu ayrıcalıklarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Jolly Joker x Vodafone Red işbirliğiyle Alaçatı ve UNIQ Açıkhava’da düzenlenecek yaz konserlerinin biletlerine Red’li müşteriler %50 indirimli sahip olacak. Jolly Joker ve Vodafone Red tarafından Alaçatı’da 30, UNIQ’te 8 konser düzenlenecek. Konserlerde Cem Adrian’dan Melek Mosso’ya, Levent Yüksel’den Simge’ye pek çok ünlü isim sahne alacak. 

 Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: 

 “Yaptığımız araştırmalara göre, müşteriler kullandıkları markanın yanlarında olduğunu bilmek ve bununla birlikte kendilerini daha değerli hissetmek istiyor. ‘Red dolu dolu’ çatısı altında sunduğumuz güçlü faydalarla müşterilerimizin yaz tatilinde yanlarında olup, dolu dolu yaşayabilmesine yardımcı oluyoruz. Yaz aylarında müşterilerimizin alışkın olduğu gibi müzik keyiflerini yaşarken yanlarında olmak istedik. Jolly Joker yaz konserlerinde Red’lilere %50 indirimli bilet ayrıcalığı sunuyoruz. Red'li müşterilerimize yaşam tarzlarına uyan ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz.”

 Vodafone Yanımda üzerinden indirim kodu alınıyor

 Jolly Joker'de %50 indirim kampanyasından faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden “Fırsatı Kullan” tuşuna tıklayıp şifre almak gerekiyor. Alınan şifre, Biletix satın alma adımında “Vodafone Red %50 İndirim” butonu seçildikten sonra açılan sayfada kod alanına giriliyor. Bir indirim koduyla 1 adet indirimli bilet alınabiliyor. Kampanya 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak.