Karayazı Kaymakamı Yol Kontrol Uygulamasına Katıldı


İlçe genelinde Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında yapılan yol uygulamalarına katılan Kaymakamı/Belediye Başkanı Muammer SARIDOĞAN, sürücü ve yolculara sürüş güvenliğini hatırlatarak, hayırlı yolculuklar diledi.#BayramınızKemerliOlsun etiketiyle sosyal medyada paylaştı.


Karayazı'da Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında yapılan yol uygulamalarına katılan Kaymakam/Belediye Başkanı Muammer SARIDOĞAN, sürücü ve yolculara sürüş güvenliğini hatırlatarak, hayırlı yolculuklar diledi. #BayramınızKemerliOlsun etiketiyle sosyal medya hesabından paylaştı. 

Karayazı Kaymakamlığı koordinesinde; Karayazı Bld. Bşk'lığı ,Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanarak DAP İdaresine sunulan ve onay alan, toplam ödeneği 1.220.000₺ olan 2 adet projemizin hayata geçmesi için protokoller imzalandı. 

Ayrıca Karayazı Belediye'sinin katkıları ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından hibe olarak temin edilen 155 adet çöp konteynerinin kırsal mahallelerde dağıtımı gerçekleştiriliyor. Sarıdoğan her iki çalışma için "Karayazı ilçemize  ve Mahallelerimize hayırlı olsun" dedi.