Tarım ve Orman Bakanlığında gerçekleştirilen   makam ziyaretine  KASİAD VE KASİAD  Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan Başkanlığında Genel Başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri,   Ankara ve  Mersin KASİAD Temsilcileri, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç,  Ankara’da görev yapan Kastamonulu bürokratlar katıldı.

Bakan Yumaklı’ ya  hayırlı  olsun ve başarılar temennisinde bulunan  KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan Kastamonu’yla ilgili yapılabilecek her türlü projelerde  bakanlık  ile birlikte çalışmalarda  KASİAD camiası olarak işbirliğine hazır olduklarını belirti. Başkan Aslan ve Bakan Yumaklı yaklaşık bir  saat süren görüşmede  Kastamonu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı çalışmaları hakkında çeşitli konularda fikir alış verişinde bulundular. Başkan Aslan 13 Aralık 2023 de İstanbul Fuar merkezinde yapılacak olan 3.  KASİAD KASTEXPO fuarında Bakan Yumaklı’yı fuar açılışına  davet etti.

Bakan İbrahim Yumaklı  KASİAD ailesinin ziyaretinden ve hemşerilerimizi Bakanlığımızda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek somut ve net projelerde hızlı zaman kazanmak adına her  türlü görüş ve önerilere açık olduğunu  her gün yüzlerce heyet ve yüzlerce projeler geliyor bunun için ülkemizin ve bölgemize en yararlı, en hızlı harekete geçirilebilecek projelerin öncelik durumuna göre  tercih edilmesi   önerisinde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ ya KASİAD  Genel Başkanı Ayhan Aslan günün ve ziyaretin anısına  plaket takdim etti.

 Bakanlık önünde  toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

KASİAD heyeti daha sonra Akyurt’ta bulunan KASİAD üyesi İNTECRO Robotıc fabrikasını ziyaret etti.

 INTECRO Robotic CEO  Elektik Mühendisi Ali Şen nezaretinde  fabrikayı ziyaret ederek   çalışmalar hakkında bilgi  aldılar.

HABER/FOTOGRAFLAR ABDULKADİR AKIN-KASİAD MEDYA