Kütahya Belediyesi tarafından muhteşem sünnet şöleni!..

Kütahya Bele diyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Büyük Sünnet Şöleni’nde 72 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı.

Ankaralı Coşkun’un şarkılarıyla coşan sünnet çocukları, aileleri ve yakınları unutulmaz bir gece yaşadı.

Kütahya Belediyesi Hizmet Binası önünde toplanan sünnet olan çocuklar ve aileleri, Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık’ın da katıldığı konvoyla şehir turu yaptı.
Şehir turu sonrası, sünnet şöleni için hazırlanan alanda toplanan çocuklar, aileleri ve binlerce Kütahyalıya Kütahya Belediyesi tarafından etli pilav ve lokma tatlısı ikram edildi.
Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, sünnet çocuklarına kına yaktı ve çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Daha sonra sahneye çıkan Ankaralı Coşkun, seslendirdiği birbirinden güzel oyun havalarıyla hemşehrilerimizi coşturdu.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Büyük Sünnet Şöleni’nde yaptığı konuşmada, “Büyük Sünnet Şölenimize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bilindiği sünnet törenleri, hem yüce dinimiz İslam’ın hem de Türk Milletinin çok önemli geleneklerinden birisidir. Erkek çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması, kendilerine güvenen birer birey haline gelmesi ve ülkemizin nesillerinin devamının sağlanması adına önemli faaliyetlerden birisi olan Büyük Sünnet Şölenimizi ilk olarak 2019 yılında başlatmıştık. 2019 yılında 22 evladımıza güzel bir törenle bu güzel geleneği yaşatmaları için görevimizi yerine getirdik. Arkasından 2020 ve 2021 yıllarında pandemi nedeniyle maalesef bu şölenleri devam ettiremedik. 2022 yılında kaldığımız yerden devam ettik ve 48 evladımıza aynı töreni gerçekleştirdik. Bu yıl da 72 evladımız için aileleri bu şölene dahil olmak için başvurdu ve bugün aramızdalar. Başta bu kıymetli evlatlarımızın saygıdeğer anne ve babaları olmak üzere onların değerli yakınlarına öncelikle hayırlı olsun diyorum. Bu evlatlarımız için ne yapsak azdır. Bugün onların unutamayacağı güzel bir geceyi onlarla birlikte idrak ediyoruz. Emeği geçen belediyemizin tüm personeli olmak üzere bu şölene katkıda bulunan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu güzel gecede evlatlarımızla beraber bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşehrilerimize de hem hoş geldiniz diyorum hem de teşekkür ediyorum” dedi.